Starity

Sasha Pieterse Alison DiLaurentis jövőjéről mesélt

2015. augusztus 11. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ma kerül adásba a Pretty Little Liars nyári szezonzáró, leleplező epizódja, melynek kapcsán a TVLine riportere megkereste a főszereplő Alison DiLaurentist alakító Sasha Pieterse-t.

hirdetés
Sasha Pieterse Alison DiLaurentis jövőjéről mesélt
Fotó: ABC Family

Mint említettük, ma este sugározza az ABC Family a Pretty Little Liars nyári szezonzáró epizódját, melyben végre lehull a lepel a lányokat évek óta zaklató Charles kilétéről. Ahogy azt már tudjuk, a rejtélyes srác nem más, mint a korábban halottnak hitt Alison DiLaurentis bátyja, aki évekig volt a Radley Szanatórium betege, majd megjátszva halálát, elmenekült családja elől.

A sorozat készítői már korábban beharangozták, hogy a nagy leleplezés után egy ötéves időugrásnak lehetünk majd tanúi, és megtudhatjuk, hogyan birkóznak meg az évekig rettegésben élt lányok „A”-mentes életükkel. A folytatás kapcsán a TVLine riportere megkereste az Alisont éltre keltő Sasha Pieterse-t, aki elárult néhány részletet karaktere jövőjével kapcsolatban.

Az ötéves időbeni ugrás után szó szerint újra fogjuk értelmezni a műsort. A fináléban minden kiderül: kicsoda ’A’ és miért történt mindaz, ami megtörtént. Szóval valószínűleg benned is felmerül majd a »hogyan tovább« gondolata. Az írók nagyszerű munkát végeztek a folytatással és azzal kapcsolatban is, hogy hogyan alakul az elkövetkező öt évben a karaktereink jövője. A műsornak még határozottan nincs vége, de azt biztosan állíthatom, hogy a múlttal kapcsolatosan nem maradnak megválaszolatlan kérdések.

Ami Alit illeti, pont az ellenkezője fog történni vele, mint amire én magam számítottam. Így válik teljessé az ő története, melyről az írók meséltek korábban. A rajongókat minden bizonnyal sokkolja majd, ugyanakkor méltányolni is fogják ezt a gondolatmenetet. Alisonnek nagyon különös gyerekkora volt, és ahogyan a fináléban választ kapnak majd a rajongók a kérdéseikre, úgy egy kicsit nagyobb bepillantást is nyerhetnek az ő életébe. Arra vágyik, hogy normális, természetes életet éljen, és ezt meg is fogja kapni, bár egészen másképp, mint ahogy várják tőle. 

Ugyan a fináléig még néhány óra hátravan, ám a rajongók már tűkön ülve várják, hogy sokévnyi aggodalom, idegeskedés és szorongás végére tegyenek pontot a készítők. A szereplők jelenleg jól megérdemelt szabadságukat élvezik, a sorozat pedig a ma esti adást követően csak januárban tér vissza a képernyőkre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek