Starity

Meztelenül pózol a várandós Naya Rivera

2015. augusztus 13. 12:12   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Glee egykori sztárja sem maradhatott ki azon hírességek sorából, akik ledobták a textilt terhességük idején.

hirdetés

Fotó: Brian Bowen Smith

Bár nagy port kavart Big Seannal való szakítása, Naya Rivera nem búsult túl sokáig, hiszen alig három hónappal később feleségül ment egy régi jó barátjához, Ryan Dorsey-hoz, akivel azóta is boldog házasságban élnek. Ám még nagyobb meglepetést okozott a páros idén februárban, amikor bejelentették, hogy úton van első közös gyermekük, aki rövidesen világra is jön.

A 28 éves színész-énekesnő pedig boldogabb, mint valaha, amit a közösségi oldalakra feltöltött fotói és örömmel teli bejegyzései is bizonyítanak. Nem egy képet posztolt már, amin szűk ruhában vagy bikiniben látható, de most még ennél is merészebbre vállalkozott, mivel a Yahoo! Style egyik fotósának, Brian Bowen Smithnek állt modellt, és nem is akárhogyan!

A tegnap megjelent képeken ugyanis hol egy elegáns fekete ruhában pózol, hol pedig mindössze egy szőrmesállal takarja bájait, ezzel pocakjára helyezve a hangsúlyt. A dögös fotósorozat mellé pedig egy interjút is készítettek Nayával, melyben kedvenc várandósoknak való alkalmazásairól, kismamaboltjairól, szülés utáni terveiről és az internetes trollokkal való harcáról is mesélt.

– Mi volt számodra a legnagyobb meglepetés a terhességed során?

– Igazából az egész dolog egy meglepetés volt és újdonság is. Ez egy nagy változás fizikailag, mentálisan és az életmódot illetően is, így egyáltalán nem tudtam, hogy mire számítsak. Vannak barátaim, akik már édesanyák és hallasz tőlük sztorikat meg ilyeneket, de nem ugyanaz, amikor te is ténylegesen megtapasztalod. Szóval úgy gondolom, hogy eléggé meglepett minden.

– Csatlakoztál bármilyen leendő anyukáknak való csoporthoz?

– A barátaim remek támogató csoportot alkottak. Kiderült, hogy tulajdonképpen szinte minden barátom majdnem ugyanakkor esett teherbe, mint én, szóval együtt tanulunk, és minden nap beszélünk az újdonságokról és változásokról, vagy arról, hogy mi bosszant bennünket. Tehát együtt csöppentünk bele ebbe az egészbe, ami remek.

– Van olyan terhességgel foglalkozó weboldal vagy app, amit sokat használsz?

– A Várandósokat (What To Expect When You’re Expecting) olvasom és megvan az alkalmazásuk is, amit egyszerűen imádok. De van egy másik csodás applikáció is, az American Pregnancy, amit a barátaim is használnak, akik egyébként sok cikket küldenek a The Bumpról is. Szóval ezek a források, amiket alapul veszünk.

– Mi a helyzet a könyvekkel?

– Épp most kezdtem el olvasni a Birthing From Within című könyvet, amit a dúlám ajánlott és ez egy kicsit természetközpontúbb úton közelíti meg a terhességet. De a különórák, amiket vettünk, szintén ezen a vonalon mozognak, így nagyon szeretem ezeket.

Fotó: Brian Bowen Smith

– Követtél bármiféle szigorú diétát vagy elkényeztetted magad?

– Nagyon tudatos voltam és biztosra mentem, hogy minden táplálékot megadjak a babának, amire szüksége van: zöldségek, vitaminok és minden szükséges dolog. Megtaláltam a legjobb kiegészítőket, de határozottan bűnöztem is egy kicsit és jó dolog, hogy egyszer végre elkényeztethetem magam. Megvan az ára, de nagyon jó érzés.

– Van valami, ami után sóvárogsz?

– Fagyi! De fagyasztott joghurt semmiképp se jöhet szóba.

– Van már valamilyen szépségápolási terved a terhesség utáni időszakra?

– Ez nem kérdéses. Már egy kész tervem van a terhesség utánra, amit feljegyeztem és minden nap tanulmányozom. Mindenképpen szükségem van egy új frizurára, amit már alig várok, mivel a hajam annyira ble. Az edzés része pedig elég komoly lesz.

Imádom a szépségápolási termékeket, megcsinálni a hajamat és a sminkemet, meg minden ilyen dolgot, amit beépítek a mindennapjaimba. De mióta várandós vagyok, inkább letettem róluk. Úgy voltam vele, hogy Erre egyszerűen nincs időm és értelme sincs jelen pillanatban. Szóval rányomok majd az újrakezdés gombra és szerintem mókás lesz. Egy nagy átalakulás lesz.

– Milyen kismamamárkákat szerettél meg?

– A Paige kismamafarmerjai fantasztikusak és a Gapnek is remek alapdarabjai vannak, imádom az összes felsőjüket. Aztán jöhet bármilyen kötős ruha vagy ilyen dolog. Például a ruha, amit a babaváró bulin viseltem, csak kicsivel nagyobb méretben, ezek nagyon jók.

– Folytattad az edzést a terhességed alatt is?

– Sokat edzettem, körülbelül a második trimeszter végéig, mivel ekkor kicsit nehezebbé váltak a dolgok. Pilatesszel kezdtem, de ezt nem tudod túl sokáig csinálni a hasizomgyakorlatok miatt. Így hát abba kellett hagynom és elkezdtem a kismama jógát, majd azzal is felhagytam és az edzőteremben folytattam, azóta pedig csak taposógépet használok.

– Blogoltál a terhességedről a People-nek. Érdekel a kismamablogger szerepkör a jövőben?

– Remek volt blogot vezetni a várandósságomról és annyira hálás vagyok, hogy a People lehetővé tette ezt számomra. Jó móka volt, mert ezzel egy időben írom a könyvemet is és csak ezekre koncentrálok most munkaügyileg. Remélhetőleg tetszeni fog az embereknek és az az érzésem, hogy ha akarnak folytatást, szívesen vezetnék egy blogot az anyaságról. Úgy gondolom, hogy ennél jobb dologról nem is lehetne mesélni, mivel minden annyira új, a gyerekek annyira viccesek és annyi váratlan dolog történik majd. Szóval azt hiszem, fontolóra veszem majd.

– Van olyan dolog a terhességgel kapcsolatban, amiről azt kívánod, hogy bárcsak meséltek volna korábban?

– Sok ilyen van, főként fizikailag. Az a sok változás, ami végbemegy a testeden és azt hiszem, erre senki sem tudott volna felkészíteni. De nagyon-nagyon nehéz a nyilvánosság szeme előtt lenni várandósan, mivel az emberek elképesztően gonoszak tudnak lenni az interneten. A terhesség egy annyira gyönyörű dolog számomra és úgy érzem, nem szabad elrejteni a testedet, legyél bármely szakaszában is. Így hát elég nehéz színésznőnek, hírességnek lenni olyankor, amikor az emberek azon lovagolnak, hogy hogyan nézel ki és a legőrültebb dolgokat mondogatják.

– Hogyan birkózol meg ezzel?

– Csak észben tartom, hogy soha életemben nem találkoztam ezekkel az emberekkel és nekik sem volt részük abban a megtiszteltetésben, hogy találkozzanak velem, szóval egyszerű idegenek számomra. Szóval nem veheted a szívedre azokat, amiket mondanak.

Fotó: Brian Bowen Smith

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek