Starity

Eladó Zayn Malik és Perrie Edwards közös otthona – fotók

2015. augusztus 12. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem sokkal azután, hogy véget ért Zayn Malik és Perrie Edwards kapcsolata, az egykori álompár máris eladásra kínálja két hónapja vásárolt luxusotthonát.

hirdetés

Még egy hete sincs, hogy egy közeli ismerősük nyilvánosságra hozta szakításukat, a botrányra éhes újságírók máris felkeresték az összetört szívű Perrie-t, akivel SMS-ben szakított a vőlegénye, miközben a 22 éves énekesnő csapata, a Little Mix listaelsővé avanzsált dalát, a Black Magicet ünnepelte.

Ez egész egyszerűen hihetetlen, Zayn pedig úgy viselkedik, mint egy éretlen kamasz, és nem foglalkozik mások érzéseivel. Perrie az egyik legaranyosabb lány a világon, aki jóban és rosszban egyaránt kitartott mellette. Zayn pedig egy SMS elküldésével intézte el a szakítást – nyilatkozta felháborodottan egy mindkét félhez közel álló barát a Hollywood Life-nak.

Perrie úgy nyilatkozott nemrégiben, hogy a történtek ellenére jól van, azonban nyilván nem könnyű számára túljutni a szakításon, arról nem is beszélve, hogy Zayn nyomására megválnak nemrégiben vásárolt közös otthonuktól is. A Londonban található, öt hálószobás, 100 000 m²-es ingatlan korábban egy focista tulajdonát képezte, és a tervek szerint ebben a házban kívánt volna együtt élni az esküvő után a sztárpár.

A futurisztikus megjelenésű luxusingatlanhoz egyébként saját konditerem, mozi, medence és jacuzzi is tartozik, valamint már kialakításra került egy kutyakennel is, melyben otthonára talált Perrie és Zayn Hatchi névre keresztelt pomerániai törpesnicce is.

Ugyan a gyönyörű otthonba együtt költözött be a páros, Zayn már a szakítás alkalmával megkérte Perrie-t, hogy mivel az Egyesült Államokban tartózkodik, legyen szívesen elsőként kiköltözni. Nem sokat beszéltek azóta. Zayn hajthatatlan volt az ügyben, hogy Perrie-nek ki kell költöznie. Ő most amúgy is Amerikában van, így valószínűleg a szülei viszik majd el a cuccait, mire hazajönnyilatkozta egy barát a Mirrornak.

Mivel a ház immár az ingatlanpiacra került, tulajdonosai beengedték a kamerákat a telekre, így lehetőségünk nyílt bekukkantani, milyen luxuskörülmények között élt együtt a villában két hónapig Perrie Edwards és Zayn Malik!

Fotó: ISOIMAGES
Fotó: ISOIMAGES
Fotó: ISOIMAGES
Fotó: ISOIMAGES
Fotó: ISOIMAGES
Fotó: ISOIMAGES
Fotó: ISOIMAGES
Fotó: ISOIMAGES

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek