Starity

A jövő hónapban érkezik Shane Filan korongja

2015. augusztus 12. 14:02   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Legújabb korongja, a Right Here szeptember 25-én kerül majd a lemezboltok kínálatai közé.

hirdetés

Shane Filan immáron második önálló albumával jelentkezik a Westlife feloszlása óta. Első dobása 2013-ban volt, amikor kiadta You and Me címre elkeresztelt nagylemezét. A jövő hónapban megjelenő korongon helyet kapott a Me And The Moon című kislemeze is, mely augusztus 10-én jelent meg.

Egy igazán popos hangzású dal, mely pontosan a hangi adottságokat teszi próbára. Amit imádok benne, hogy többféle jelentősége van. Szólhat arról, hogy elvesztettél valakit, akit szerettél, ugyanakkor szólhat arról is, hogy egy szerelmi kapcsolatod ment tönkre, vagy arról, hogy az általad hőn imádott személy épp mérföldekre van tőled, valahol a világ másik végén. Ilyen értelemben írnám le a dalt – nyilatkozta a kislemezről Shane.

A 36 éves énekes egyébként olyan szakmabeliekkel dolgozott együtt az új korongon, mint Cutfather és Jez Ashurst – előbbi pedig dolgozott már Kylie Minogue-gal és a Pussycat Dollsszal is. 

Mindazonáltal nemcsak Shane az, aki idén szerencsét próbál a zenei pályán, ugyanis másik volt csapattársa, Markus Feehily is kiadja első nagylemezét a Westlife feloszlása óta. Míg Shane albuma szeptember 25-én kerül a lemezboltok polcaira Right Here címmel, addig Markus korongja október 16-án kerül majd kiadásra, és a Fire címet viseli.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek