Starity

Előzetest kapott Vin Diesel boszorkányvadászos filmje

2015. augusztus 13. 15:03   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Októberben érkezik Az utolsó boszorkányvadász címet viselő akciófantasy, melybe nemrégiben két és fél perces beteikntést is nyertünk.

hirdetés
Előzetest kapott Vin Diesel boszorkányvadászos filmje

Néhány hónappal ezelőtt debütált egy teaser a Breck Eisner által rendezett alkotáshoz, a napokban viszont végre megosztották a teljes előzetest is, melynek elején alig lehet ráismerni a főszereplőt alakító Vin Dieselre.

A történet Kaulderről szól, aki egész életét a boszorkányok elpusztításának szentelte. Az alávaló természetfeletti teremtményeket évszázadokon keresztül üldözte a többi vadásszal együtt, ám a boszorkányok mindenható királynőjét egyedül neki sikerült legyőznie. Diadalával azonban egy komoly átok is járt, ugyanis a királynő életének utolsó perceiben Kaulderre ruházta át halhatatlanságát, ezzel örökre elválasztva őt szeretett feleségétől és lányától.

Az ezt követő évszázadok alatt családja hiányának tompítása miatt Kaulder továbbra is boszorkányokra vadászott, mára azonban egyedül maradt fajtájából. Időközben pedig feltámasztják a boszorkánykirálynőt, így ismét Kaulderre hárul a feladat, hogy megmentse az emberiséget tőle.

A filmben Vin mellett olyan nagy nevek tűnnek még fel, mint Michael Caine, Rose Leslie, Elijah Wood, Joseph Gilgun, Lotte Verbeek, Inbar Lavi és Bex Taylor-Klaus. Az amerikai és brit premierre október 23-án kerül sor, a port.hu információi szerint Magyarországon viszont egy nappal korábban kezdik majd vetíteni a mozik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek