Starity

Majdnem szerepelt a Kemény motorosokban a True Blood sztárpárja

2015. augusztus 13. 16:04   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Stephen Moyer árulta el nemrégiben, hogy anno felajánlottak neki és feleségének egy-egy szerepet a népszerű sorozatban.

hirdetés
Majdnem szerepelt a Kemény motorosokban a True Blood sztárpárja
Fotó: Munawar Hosain

Új sorozata, a The Bastard Executioner kapcsán adott interjút az Entertainment Weeklynek a 45 éves színész, ennek kapcsán pedig elárulta, hogy azért is ugrott rögtön Milus Corbett szerepére, mivel Kurt Sutter korábbi szériájáért, a Kemény motorosokért is odáig voltak feleségével, Anna Paquinnel.

Sutter pedig jól tudta, hogy mennyire rajongott a színészpáros munkájáért, így nem tétlenkedett sokáig és szerepet is ajánlott nekik a legutolsó évadban. A vendégszereplés azonban legnagyobb bánatukra nem jött össze, mivel True Bloodban végzett kemény munka után inkább a családot és a pihenést választották.

Én egy stricit, Anna pedig egy k**vát játszott volna. Próbáltuk megoldani, hogy összejöjjön Nagyon szerettük volna, hogy megvalósuljon. Halálosan beleéltük magunkat. De az a helyzet, hogy megegyeztünk abban, hogy a True Blood után magunknak szentelünk egy kis időt és már le is szerveztük a dolgokat. Anna már megvette a repülőjegyeket Új-Zélandra, és pont akkor kellett volna leforgatni ezeket a kis jeleneteket, amikor mi Új-Zélandon lettünk volna, Anna pedig már nagyon régóta nem látta a családját. Ezer éve nem voltunk ott. Így hát azt mondtuk, hogy nem fog menni, pedig a sorozat megszállottjai voltunk. Egyfajta randiest volt számunkra a Kemény motorosok nézése a maga hátborzongató és furcsa módján – osztotta meg Stephen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek