Starity

Kristen Stewart: „Nem fogok coming outolni"

2015. augusztus 14. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kristen Stewart a Nylon magazin szeptemberi számának címlapján tündököl, és hosszú hallgatás után végre megtörte a csendet: őszintén mesélt magánéletéről a lap riporterének.

hirdetés

Év elején röppentek fel az első pletykák Kristen Stewart másságáról, nem sokkal később pedig édesanyjának állítólagos nyilatkozata is napvilágot látott, melyben elismerte, hogy lánya a saját neméhez vonzódik. Bár a hírről hamar kiderült, hogy kacsa, az tagadhatatlan, hogy a színésznő feltűnően sok időt tölt közeli barátnőjével, Alicia Cargile-lel. 

Kíváncsiságuk ellenére a színésznő rajongói végül arra jutottak, hogy illene tiszteletben tartani Kristen magánéletét, hiszen arról maga a sztár sem ejt egy árva szót sem. Bár ennek köszönhetően a felhajtás némileg csillapodott, Kristen nemrégiben váratlan lépésre szánta el magát: elfogadta a Nylon magazin felkérését, és amellett, hogy modellt állt a lapnak, a szerelmi életét firtató találgatásokról és érzéseiről is szót ejtett.

Fotó: Nylon magazin

Keressetek csak rám a Google-ön, nem titkolózom – kezdte a színésznő párkapcsolatára utalva, majd azon rajongóiról is kifejtette véleményét, akik szinte követelik, hogy magánéletéről nyilvánosan beszéljen. Ha valaki úgy érzi, fontos felcímkéznie magát, akkor hajrá, tegye meg. Én viszont színész vagyok. Bár folyamatosan kettős életet élek, imádom. Valahogy nem hiszem, hogy hiteles lenne, ha kiállnék és coming outolnék. Nem, inkább csak csinálom tovább a munkám.

A sztárral készült interjúból az is kiderül, hogy nem hisz önmaga felcímkézésében. Szerintem három-négy év múlva már sokkal többen lesznek úgy vele, hogy nem kell mindenképp melegnek vagy heterónak titulálnod magad. Egyszerűen csak éld az életed!

Kristen arról is beszélt, hogyan viszonyul az újságírókhoz és lesifotósokhoz, akik nap, mint nap körülveszik. Szerintem rengeteg riporter gondolta már azt rólam, hogy csak idő kérdése, és össze fogok omlani. Biztos vagyok benne, hogy sokakban ezt az érzetet keltettem. Régebben, ha feltettek nekem egy kellemetlen kérdést, kiakadtam. Mára kitapasztaltam, hogyan kell teljes, mégis titokzatos választ adni rájuk. Nagyon igyekeztem, hogy végre nyíltabb lehessek, és közben mégse adjam el magam.

A hibák nagyszerűek, még ha némi kellemetlenséget okoznak is. Végső soron szeretem, ha hibázok. Nincs vele semmi problémám – osztotta meg gondolatait az olvasókkal zárásként.

Fotó: Nylon magazin
Fotó: Nylon magazin
Fotó: Nylon magazin
Fotó: Nylon magazin
Fotó: Nylon magazin

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek