Starity

Dalpremier: Crystal Kay feat. Namie Amuro – Revolution

2015. augusztus 15. 14:02   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Pár napja mindenki számára elérhetővé vált a két japán énekesnő kollaborációja, melyet a Revolution címre kereszteltek.

hirdetés

Augusztus hatodikán jött a hír, hogy Crystal Kay 31. kislemeze szeptember 16-án kerül a boltokba Revolution címmel, valamint kiderült, hogy a korongon közreműködik Namie Amuro is, aki elárulta, hogy nagy megtiszteltetés volt számára, hogy a 29 éves énekesnő felkereste. Szintén ezen a napon hullott le a lepel borítóképekről, és kiderült, hogy a videoklip is készülőben van.

Crystalról köztudott, hogy nagy csodálója Amurónak, s nagyon izgatottan nyilatkozott az együttműködésről: Gyerekkorom óta nagyon tisztelem Namie Amurót. Egyik vágyam az volt, hogy egyszer közösen dolgozzunk együtt, ezért év elején felkerestem ezzel kapcsolatban és azonnal beleegyezett. Nagyon boldog vagyok, egy álmom vált valóra. Ez egy csodálatos álom.

A dal augusztus tizenegyedike óta rádiós változatban mindenki számára elérhető. A Revolution egy gyors tempójú EDM-nóta, és a két énekesnő azt szeretné üzenni vele, hogy éljük pozitívan.

Namie és Crystal nagyon jól érezte magát a fotózáson és a videoklip forgatásán is, hisz a 37 éves énekesnő hivatalon Facebook-oldalán egy közös képet is posztolt, melyhez ennyit írt: Együttműködés☆ http://www.universal-music.co.jp/crystal-kay/

Fotó: Facebook/Namie Amuro

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek