Starity

Elle Fanning férfivá műtteti magát új filmjében

2015. augusztus 14. 22:10   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megérkezett az About Ray című dráma legelső előzetese, mely egy tinilányról szól, aki nemátalakító műtéten esik keresztül.

hirdetés
Elle Fanning férfivá műtteti magát új filmjében

Olyan világban élünk, ahol manapság már szépen gyarapodik azok száma, akik képesek elfogadni a transznemű és saját nemükhöz vonzódó embereket, így egyre több ezekkel a témákkal foglalkozó film és sorozat is lát napvilágot. Egy ezek közül a Gaby Dellal által rendezett About Ray is, melyben Elle Fanning alakítja a főszereplőt.

A történet egy hétköznapi New York-i családról szól, ám amikor a fiatal Ramona rájön, hogy rossz testbe született, fenekestül felfordul életük. A tinédzser ugyanis nemátalakító műtétre szeretne vállalkozni, amit édesanyja, Maggie (Naomi Watts) és leszbikus nagymamája, Dolly (Susan Sarandon) is támogat, mivel mindketten azt szeretnék, ami szemük fénye számára a legjobb. Maggie azonban kénytelen felkeresni fiatalkorú lánya biológiai apját (Tate Donovan), mivel neki is kötelezően bele kell egyeznie a műtétbe, de ez egyáltalán nem lesz egyszerű menet.

A forgatókönyvet Nikole Beckwith és a rendezőnő, Gaby Dellal írta együttes erővel, a filmvásznon pedig feltűnik még a három hölgyemény és Donovan mellett Sam Trammell, Maria Dizzia, Linda Emond, Jordan Carlos és Tessa Albertson is.

Az Egyesült Államokban szeptember 18-án debütál majd a dráma, ezt követően mutatják be Argentínában október 15-én, majd Hollandiában február 11-én. A magyar premierről egyelőre nincs információ.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek