Starity

Megjelent Krista Siegfrids új dala és a hozzá tartozó klip

2015. augusztus 15. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Better On My Own a második kislemez az énekesnő hamarosan megjelenő albumáról.

hirdetés
Megjelent Krista Siegfrids új dala és a hozzá tartozó klip
Fotó: Viggo Svarholt

Az előző kislemezes dal, az On & Off egy se veled se nélküled kapcsolatról szólt, amit nehéz elengedni, a Better On My Own pedig amolyan folytatása ennek, mivel egy tipikus szakítós dal.

Ezek után felmerülhet a kérdés, hogy vajon minden rendben van-e Krista és vőlegénye, a finn műsorvezető Janne Grönroos között? A pár mindkét tagja megerősítette, hogy semmi ok a pánikra, mivel Krista új dalai nem az ő kapcsolatukra vonatkoznak.

A dalt egy barátnőmnek írtam. Az ő párkapcsolatáról szól, egy olyan férfival, aki folyton elárulta őt. Szerencsére a barátnőm végül elhagyta a pasit – mondta Krista, aki azt is elárulta, hogy a barátai le voltak nyűgözve, amikor hallották, milyen dalok lesznek az új korongon.

Ez a második album egy terápia számomra. Rengeteg régi, kellemetlen esemény megjelenik majd rajta a kellemes dolgok mellett. Sokan aggódva érdeklődtek, hogy minden rendben van-e velem meg Janne-vel, amiért ilyen dalokat írok. De minden határozottan jól megy, ne aggódjatok! – mesélte az énekesnő nevetve.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek