Starity

Nyilvánosan cikizi Zaynt a Little Mix

2015. augusztus 16. 09:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Perrie védelmére kelve az elmúlt napokban több utalást is tettek a lányok a One Direction egykori tagjára.

hirdetés

Már lassan két hete annak, hogy kiderült, mintegy négy év után szakított egymással Zayn Malik és Perrie Edwards. A hír sokkolta a rajongókat, hiszen a páros közel két éve jegyben járt, de még nagyobb felháborodást okozott, amikor arra is fény derült, hogy SMS-ben dobta a szőkeséget az újonnan szólóban próbálkozó énekes.

A 22 éves énekesnő ennek ellenére az E! Online riporterének azt nyilatkozta, hogy jól van, ám a Little Mix tagjai rögtön a védelmére keltek és elterelték a szót a fájdalmas témáról. A lányok pedig azóta sem hagyták magára Perrie-t, hiszen jó barátnők lévén folyton mellette állnak és egyre többször szekálják Zayn nyilvánosan.

Néhány nappal ezelőtt például egy meet & greeten vettek részt, ahol Jade hatalmas mosollyal az arcán egy rajongó sajátkészítésű poszterével lófrált a fotósok előtt, melyre az volt írva, hogy Zayn amúgy is jelentéktelen.

Az esetről készült fotók természetesen a Twitteren landoltak, ahol egy fan elárulta, hogy Jade egyet is értett a plakátra írtakkal, továbbá kiderült az is, hogy a másik oldalon a Maradj erős Perrie szavak szerepeltek.

Kedden Jesy újabb célzást tett a One Direction egykori tagjára, amikor fellépésük során legújabb dalukat, a Black Magicet adták elő. A dal just to help him see what he’s been missin’ soránál (0:37) pedig rögtön Perrie-re mutatott, aki fejrázással és nevetéssel fogadta barátnője kis akcióját, a rajongókból viszont hangos éljenzés tört ki.

Még mindezek előtt egyébként Perrie is megragadott egy alkalmat Zayn beégetésére, amikor bandatagjaival a Radio Disney-nél vendégeskedtek és meglehetősen érdekes válasszal rukkolt elő, amikor arról kérdezték, hogy mi a kedvenc nyári dala.

Nagyon tetszik a One Direction új száma, a Drag Me Down – árulta el az énekesnő a People beszámolója szerint.

Így hát egyáltalán nem meglepő, ha a HollywoodLife arról értesült, hogy Zayn igencsak aggódik amiatt, hogy ha a Little Mix nyer a mai Teen Choice Awardson, Perrie megragadja az alkalmat és élő egyenes adásban elejt egy csúnya beszólást.

Zayn nagyon nem akarja, hogy a Little Mix nyerjen a TCA-n. Tudja, hogy ez megadná Perrie-nek a tökéletes alkalmat arra, hogy újra rajta élcelődjön, és nem akar ezzel bajlódni – osztotta meg az oldallal egy bennfentes.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek