Starity

A Tumblrön öntött lelket rajongójába Taylor Swift

2015. augusztus 16. 14:02   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ismét megcsillogtatta arany szívét a 25 éves énekesnő, ezzel pedig újfent bebizonyította, hogy mennyit jelentenek számára rajongói.

hirdetés
A Tumblrön öntött lelket rajongójába Taylor Swift
Fotó: Matt Irwin/Lucky

Miután Taylor Swift nagy nehezen rájött a Tumblr rejtelmeire a rajongók segítségével, nem feledkezett el róluk, hiszen folyamatosan tartja velük a kapcsolatot és olykor tanácsokat is ad nekik. Ez történt a napokban is, amikor egy fiatal lány megosztotta aggodalmait és félelmeit az új iskolaévvel kapcsolatban, az egykori countrycsillag pedig rögtön bíztató szavakkal fordult hozzá.

Utálom, hogy ilyen érzéseid támadtak és azt, hogy annyira nehéz nem a félelmeinkbe, valamint kétségeinkbe kapaszkodni, mivel spoilereket szeretnénk arról, hogy hogyan alakulnak a dolgok. De a valóság az, hogy csak élnünk kell az életünket anélkül, hogy tudnánk, mi is következik. Félelmetes, ugyanakkor a legvadabb és legizgalmasabb része az életnek. Amikor épp azt hinnéd, hogy rosszabb lesz, helyette jobb lehet. Jobb LESZ. Mindig is kedves, figyelmes szavakkal fordultál hozzám, amikor le voltam törve és szeretném, ha tudnád, mennyire fontos vagy nekem. Néha semmilyen bizonyítékot nem kapunk arra, hogy valójában mennyit is érünk. Többet érsz, mint néhány csalfa barát vagy ember, akik elutasítanak és alábecsülnek. Néha úgy tűnik, hogy ez minden, amit kapsz, de valójában több vár rád. Higgy ebben. Szeretlek – írta Taylor.

http://protectingswift.tumblr.com/post/125999731965/heres-everything-that-she-said-its-three-thirty

Ahogy már fentebb is említettük, nem ez az első eset, hogy egy rajongó segítségére sietett a 25 éves énekesnő. Anyák napján például egy édesanyja halálával küzdő lányhoz volt néhány kedves szava, előtte pedig egy másik rajongónak állított össze egy szakítós dalokból álló lejátszási listát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek