Starity

A PLL stábja nyitott a nyolcadik évadra és egy filmre is

2015. augusztus 16. 16:04   |   Szerző: LoveNessa

Bár sokan azt hangoztatják, hogy a hetedik szezonnal véget ér a drámasorozat, egy interjúból kiderült, hogy ha a rajongók még nem állnak készen a búcsúra, jöhet a folytatás.

hirdetés
A PLL stábja nyitott a nyolcadik évadra és egy filmre is
Fotó: ABC Family

Bár lassan már egy hete annak, hogy levetítésre került az USA-ban a Pretty Little Liars hatodik évadának nyári fináléja, a nagy leleplezést övező hűhó még közel sem tűnik úgy, hogy csillapodna – és van egy olyan gyanúnk, hogy egy jó darabig még nem is fog. A legtöbben azonban biztosak abban, hogy „A” kilétének felfedése volt a legelső lépés a vég felé, erre pedig Lucy Hale egyik tweetje és nyilatkozata is következtetni enged.

Igen, hallani pletykákat egy filmről. Lehet, hogy meg is valósul, de mindenképpen hét évaddal ér véget a sorozat – árulta el még tavaly októberben az E! Newsnak, két nappal ezelőtt pedig a következőt írta Twitter-profiljára: Csak hogy tisztázzuk: Nem hagyom ott a PLL-t. Ezek a pletykák. Maradok a hetedik és egyben utolsó évadig.

Marlene King és Shay Mitchell viszont teljesen másképp nyilatkozott a Varietynek, ugyanis elárulták, hogy nyitottak a nyolcadik évadra és a filmre is, amiről már tavaly áprilisban is volt szóAzt hiszem, hagyjuk, hogy a rajongók mondják meg, mit szeretnének. Nyitottak vagyunk rá.

hirdetés

Shaynek egyébként már elképzelései is vannak a filmmel kapcsolatban, amit lelkesen el is árult: Próbálom rávenni őket, meg igazából mindenki arra, hogy »Csinálhatnánk Európában? Vagy mondjuk Tahitin?«

A nyolcadik évad érkezését azonban az ABC Family még nem erősítette meg, így egyelőre csak a tavaly nyáron berendelt hetedik és a hatodik szezon második felére koncentrál a stáb. Az ötéves időugrás miatt pedig nagyon izgatott mindenki, köztük Shay is, aki nagyon örül annak, hogy végre közelebb áll hozzá korban karaktere.

  twitter 
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek