Starity

Vanessa Hudgens: „Előbb éld az életedet, aztán oszd meg!”

2015. augusztus 16. 18:06   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Beauty Coachnak állt modellt és adott interjút a 25 éves színész-énekesnő, a beszélgetés során pedig barátjáról és életfelfogásáról is szót ejtett.

hirdetés

Fotók: Riawna Capri

Vanessa Hudgens nem lazsál! Bár első Broadway-darabja már végéhez ért, hamarosan mozikba kerül régóta halogatott filmje, a Kitchen Sink, jövőre érkezik a Grease feldolgozása is, melyben Rizzo bőrébe bújhat, ráadásul folyamatosan oldalaknak és magazinoknak áll modellt. Legutóbb a Beauty Coach kérte fel egy fotózásra, mely során Riawna Capri kamerája előtt pózolhatott saját maga által összeválogatott szerelésekben, míg haját Nikki Lee tartotta kordában, sminkjéért pedig Spencer Barnes volt felelős.

A fotózás nem kevesebb, mint nyolc órán át tartott, ezt követően pedig egy beszélgetésre is sort kerítettek, melyből kiderül, hogy a profi stáb, valamint az irigylésre méltó stílusérzék ellenére is úgy véli az egykori Disney-üdvöske, hogy a belső szépség a legfontosabb.

Fotó: Riawna Capri

– A legjobban a szabad szellemet, a szeretetreméltóságot és a fényt szeretjük benned, amit beleviszel a mindennapokba. Hogy lehet az, hogy ennyire gyönyörű vagy kívül és belül is?

– Számomra az élet a különböző nézőpontokról szól. Nagyban befolyásolja a mindennapi életedet az, hogy hogyan tekintesz a világra. Én a szeretetet választottam. A mások, de főként saját magam iránti szeretet. Keményen dolgozok minden egyes nap azon, hogy önmagam lehető legjobb verzióját nyújtsam. Naponta hálát adok és pozitív kilátással próbálom élvezni a kis dolgokat, és egy gyerek szemein keresztül nézni a világot. Amikor gyerek vagy, virágzik a képzeleted. Nem ítélkezel dolgok, emberek és helyzetek felett. Egyszerűen a lehető legteljesebben éled az életedet. Jóval varázslatosabb lehet a világ, csak azt a bizonyos a nézőpontot kell választanod.

Fotó: Riawna Capri

– Hogyan maradsz folyamatosan hű önmagadhoz?

– Ki kell tisztítanod az elmédet annak érdekében, hogy önmagad legtisztább és legerősebb változata lehess. Számomra az egyik módja ennek, hogy folyamatosan kihívásokat állítok magam elé és olyan dolgokat teszek meg, amik megrémítenek. A másik utat pedig a fizikai kihívások jelentik, például elmenni egy edzésre és addig a pontig hajtani magadat, aminél nem hiszed, hogy bírod tovább. Amikor elérsz addig a pontig, folytasd tovább. A csoda mindig akkor történik meg, ha továbblépsz a feladás pontján. Amikor átléped a határaidat, rájössz, hogy erősebb vagy, mint hinnéd. Ez segít abban, hogy elérd a tisztaságot és jobb ember légy. Folyamatosan hajtsd magad, törekedj a legjobbra, így hamar sokkal erősebb leszel és földhöz ragadottabb, mint azt valaha gondoltad volna. Ezt követően pedig magaddal viheted ezt a munkába és a kapcsolataidba is. Sokkal többet adhatsz másoknak és önmagadnak is.

Fotó: Riawna Capri

– Megvan a saját stílusod és folyamatosan változtatod a frizurádat, mégis mindig ugyanaz a szerethető, életvidám ember maradsz. Hogy lehet az, hogy sosem tűnsz aggodalmaskodónak vagy érintettnek mindabban, amivel mások foglalkoznak?

– Az élet túl rövid ahhoz, hogy mások szemein keresztül éld le azt. Ezt nem hangsúlyozhatom ki elégszer. Azt az életet kell élned, amit szeretnél és nem szabad, hogy érdekeljen, mint mondanak erről mások. Énekelj, amikor csak akarsz, táncolj az utcán, hülyéskedj. Végülis nem kell hallgatnod azt, ami mások fejében zajlik. A sajátoddal kell élned, szóval tégy azt, amit csak akarsz. Ki akar egy olyan életet élni, amiben folyamatosan az a téma, hogy mi lenne, ha? Én nem.

Fotó: Riawna Capri

– Észrevettük, hogy szeretsz utazni. Miben nyersz legnagyobb élvezetet a kirándulásaid során?

– Szeretek kalandozni és felfedezni. A világ egy annyira gyönyörű és óriási hely, ami annyi mindent kínál. Minél több új tapasztalatom van, annál inkább érzem magam a jelenben. Emellett szeretek felfedezni különböző kultúrákat is. Megihlet, ha látom, hogy hogyan élnek más emberek, mit értékelnek, és hogyan szépítik magukat. Voltam Új-Mexikóban és beleszerettem a történelmébe. A felfedezőkbe, a türkizbe és a régi világba. Szerettem volna egy olyan fotósorozatot, amit a bennszülött amerikaiak inspiráltak. Egyszerűen imádom.

Fotó: Riawna Capri

– Ki vagy mi inspirál a leginkább?

– Őszintén, úgy gondolom, hogy a barátom. Annyira szerencsés vagyok. Soha életemben nem láttam még valakit olyan keményen dolgozni a karrierjén és a jólétén, mint Austin. Arra ösztönöz, hogy minél többet tanuljak az élet minden egyes területéről.

Fotó: Riawna Capri

– Mi a véleményed az olyan alkalmazásokról, mint a Facetune vagy a Photo Wonder, amiknek hála a lányok megváltoztathatják a külsejüket, mielőtt feltennék a képüket az Instagramra, Facebookra, Twitterre vagy máshova?

– Szerintem elég nagy butaságok ezek. Ha nem tetszik, ahogy kinézel egy képen, akkor őszintén szólva nagy valószínűsége annak, hogy valaki másra akarsz hasonlítani. A nők annyira csodásan ragyogóak, amikor tudják, hogy kik is ők valójában és büszkék megmutatni ezt. Add önmagad a fotókon, ne próbálj meg más lenni.

Fotó: Riawna Capri

– Mi a tanácsod a mai generációnak, akik a modern technológián és a közösségi médián keresztül élik az életüket?

– Ne legyetek megszállottak. Odakint van egy csodálatos világ és semmi sem hasonlítható az emberi kapcsolatokhoz. Igen, a közösségi portálok jó mókák tudnak lenni, de ne szenteld túlságosan ezeknek az életedet. Előbb éld az életedet, aztán oszd meg a pillanatokat, amiket megörökítettél.

Fotó: Riawna Capri

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek