Starity

Pornóajánlatokkal bombázzák Kylie Jennert

2015. augusztus 17. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kylie Jenner épp egy hete töltötte be 18. életévét, ám máris több pornós cég kereste meg különböző ajánlatokkal.

hirdetés
Pornóajánlatokkal bombázzák Kylie Jennert
Fotó: PacSun

Kylie Jenner még csak egy hete lett hivatalosan is felnőtt, ám máris elmondhatja magáról, hogy a pornós cégek gyakorlatilag egymást tapossák a kegyeiért. A TMZ információi szerint 7-8 számjegyű fizetésekkel dobálóznak a felnőtt filmes cégek, vagyis annyira bíznak Kylie személyiségében és népszerűségében, hogy egyáltalán nem sajnálják a pénzt a celeblány gázsijára.

A Vivid Entertainment ígérte eddig a legtöbbet, ők 10 millió dollárt adnának egy olyan videóért, amin Kylie barátjával, Tygával gyakorolja a lepedőakrobatikát. Ajánlattévő levelében Steven Hirsch nagyon bíztatta a 18 éves valóságshow-sztárt: Kim szexvideója megalapozta a karrierjét, és ez számodra se lenne más, csak pozitív hatás.

A Vivid azonban nem az egyetlen cég, ami szeretne hasznot húzni Kylie ismertségéből. A BangYouLater 1,8 millió dollárt számolna le készpénzben a lány elé, ha elfogadja ajánlatukat. Ez az esemény még híresebbé tenne, mint Kim Kardashiant vagy Paris Hiltont – hízelegtek a levelükben. Az ő ajánlatukban is Tyga lenne a lány partnere, ám a munka oroszlánrészét is a rappernek kéne elvégeznie, a cég ugyanis kiköti, hogy az akciónak minimum 22 percig tartania kell, ha igényt tartanak a magas fizetségre.

A Digital Playground saját videót ugyan egyelőre nem kér a hírességtől, ők ugyanis azzal keresték meg a legifjabb Jenner lányt, hogy legyen a háziasszonyuk: Most, hogy nagykorú vagy, szeretnénk felajánlani a lehetőséget, hogy a Digital Playground márka nagykövete legyél. De természetesen azzal sem lenne problémájuk, ha Kylie később kedvet kapna a filmezéshez. Tudjuk, hogy nagyszerű lennél benne, és a tökéletes, bomba testeddel talán érdekel, hogy magad is pornószínész legyél! Csatlakozz a Digital Playground.com-hoz és légy üdvözölve egy új, kanosabbb családban!

Ennyi ajánlat közül Kylie biztosan megtalálná a számára legmegfelelőbbet, ám bennfentesek szerint a lánynak egyelőre nem kellene pornóvideóval megörvendeztetni a publikumot. Tanácsadói – köztük édesanyja, Kris – szerint jelenleg ugyanis túl híres ahhoz, hogy a nagy munkával felépített imidzse ne sérüljön kisebb-nagyobb mértékben a szexvideó hatására.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek