Starity

Hétfőn veszi kezdetét a SZIN Fesztivál

2015. augusztus 17. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hatnapos zenei fesztivál augusztus 24-e és 29-e között várja látogatóit Szegeden.

hirdetés
Hétfőn veszi kezdetét a SZIN Fesztivál

Augusztus 24-én 14 órakor nyitja meg kapuit a szegedi SZIN Fesztivál, mely idén is ígéretes fellépőket sorakoztat fel a nagyérdemű előtt. A nyitónapon lép színpadra az X-Faktorban megismert Tha Shudras, a WellHello, a Beatrice, a Hiperkarma, Náksi Attila, Erős és Spigiboy, valamint a 2000-es évek elején hatalmas népszerűségre szert tett Scooter.

A fesztivál a rockerektől kezdve a punkokon át az electro- és dance zene kedvelőinek is kedvez, így igen változatos és színvonalas előadásoknak lehetnek szem- és fültanúi a vendégek. A rendezvény második napján áll színpadra a Kowalsky meg a Vega, a Hollywoodoo, Ákos, a Kaukázus, Odett, a Splash, az est sztárfellépője pedig a Szerbiából érkező Billy Sizemore lesz.

26-án csápolhatunk a Mary Popkidsre, a Honeybeastre, a New Level Empire-re; bulizhatunk az Irie Maffiával, a Supernemmel, az Anna & the Barbies-zal, a Péterfy Bori & Love Banddel, Julia Carpenterrel, a The Biebers-zel, de választhatjuk akár a Pop-Dance bulit, vagy a V-Tech fellépését is.

Az utolsó három napon robbant majd színpadot a Halott Pénz, a Blind Myself, a Punnany Massif, a Bëlga, a Cadaveres, a Ganxsta Zolee és a Kartel, a Subscribe, a Hősök, a Leander Rising, a Road, Majka & Curtis, a Magna Cum Laude, Nick Warren, a Groovehouse, a Kelemen Kabátban, a Fish!, az Alvin és a mókusok, az Ivan & The Parazol, a Junkies, Chris Lake és még sokan mások!

Jegyek még mindig kaphatóak elővételben itt, és a helyszínen is megvásárolhatóak lesznek. Ki ne hagyjátok a nyár utolsó nagy buliját!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek