Starity

Natalie Dormer: „A férfiakat is ugyanúgy tárgyiasítják”

2015. augusztus 17. 19:07   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Trónok harca sztárja a napokban megosztotta álláspontját a nők tárgyiasításával kapcsolatban.

hirdetés
Natalie Dormer: „A férfiakat is ugyanúgy tárgyiasítják”
Fotó: Tony Duran/Michigan Avenue

Köztudott, hogy napjaink egyik legsikeresebb sorozatában a vastrónért folytatott harc mellett a szex is jelentős szerepet kap, így a színészek legtöbbje már biztosan megmutatta magát ádámkosztümben a képernyőkön. Ez viszont főként a hölgyeket érinti, akik gyakran esnek erőszak áldozatává, emiatt pedig sok kritika is éri az HBO-n futó alkotást.

Radio Timesnak adott interjújában a Margaery Tyrellt alakító Natalie Dormer azonban lerántotta a leplet saját meglátásáról, miszerint a férfiak is ugyanúgy tárgyiasítva vannak a képernyőkön, mint a nők.

Fenomenális dolgokon dolgozhattam és személyes tapasztalatom szerint akárcsak a nőket, úgy a férfiakat is tárgyiasítják. A férfi színészek is szenvednek ettől. Valami Aidan Turnerrel kapcsolatban is volt a Poldarkban? Ez egy vizuális médium, így egy bizonyos mértékig az alapján ítélnek meg, ahogyan kinézel. Nem csak a karcsúságról van szó, hanem olyan karakteres színészekről, akiknek nagy szemeik vannak és mindig a barát szerepét osztják rájuk. Nem csak arról van szó, hogy jól mutass az ágyban, hanem úgy általában a testiségről – árulta el.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek