Starity

Kiírták az Éjjel-Nappal Budapestből Zsófit

2015. augusztus 18. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sorozat nézőinek már minden bizonnyal feltűnt, hogy Zsófit napok óta nem láthatták hazánk egyik legnépszerűbb napi sorozatában, ám a készítők megerősítették: a karakter nem fog visszatérni.

hirdetés
Kiírták az Éjjel-Nappal Budapestből Zsófit
Fotó: Facebook/Éjjel-Nappal Budapest ZSÓFI

A történet szerint Zsófi nemrégiben Norvégiába utazott egy szebb jövő reményében Kornél oldalán, ezért nem láthattuk az elmúlt napokban a színésznőt a képernyőn. És míg sokan reménykedtek abban, hogy a szereplő rövidesen visszatér, a sorozat készítői megerősítették, hogy erre igen kicsi az esély, ugyanis a széria egy német sorozat, a Berlin Tag & Nachton alapul, és abban a forgatókönyvben is búcsút kellett venni a karaktertől, akit nálunk Zsófi személyében láthatunk.

A karaktert megformáló Kovács Bettina Dóra jelenleg munkát keres, ami nem túl egyszerű feladat azután, hogy két és fél évig láthattuk a képernyőn nap mint nap. Távozását az RTL Klub is megerősítette, így kénytelenek vagyunk végleg búcsút venni Zsófitól.

Valóban, a nézők már egy ideje nem láthatják Zsófit az Éjjel-nappal Budapestben. De azért jó nőkben nem szenvedünk hiányt, elég csak Alexára, Evelinre vagy Majára gondolni. Egy biztos, az Éjjel-nappal Budapestben továbbra is olyan szereplőket láthatnak a nézők, akiknek az életét érdemes figyelemmel követni nap mint napnyilatkozta a Blikknek Világi Péter, a sorozat sajtófőnöke.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek