Starity

Kiskutyát fogadott örökbe Andy Biersack és Juliet Simms

2015. augusztus 18. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Néhány órával ezelőtt hozta követői tudomására a Black Veil Brides éléről ismert Andy Biersack és párja, Juliet Simms, miszerint egy tündéri kiskutyát fogadtak örökbe.

hirdetés

Andy Biersack és Juliet Simms jelenleg jól megérdemelt pihenését tölti, miután hosszú hónapokig voltak úton az idei Vans Warped Tour keretei között. A sztárpár mindig is nagy állatbarát hírében állt, így igen kevéssé meglepő, hogy ezúttal egy kiskutyával gazdagabban tértek haza egy Los Angeles-i menhelyen tett látogatásukat követően.

Néhány nappal ezelőtt Juliet és én látogatást tettünk egy helyi Kisállat Örökbefogadó Menhelyen, és megláttuk ezt a kis fickót az ablakból. Azonnal beleszerettünk, és nem sokkal később a kedves ott dolgozó munkatársak elmesélték nekünk a történetét. Ez a kissrác vakon született, és felelőtlen tenyésztője magára hagyta, hogy elpusztuljon. A története és a bátorsága szíven talált bennünket... Mi mindig is egy kicsit mások voltunk, és úgy hiszem, senki nem hibáztatható azért, ha abnormálisnak vagy épp nem tökéletesnek születik. Nagyon boldog vagyok, amiért csatlakozott a családunkhoz! Ismerkedjetek meg a bátor és cuki Daredevillel – olvasható Andy üzenete az Instagramon egy aranyos kép kíséretében.

A pár már létrehozott egy külön profilt is a yorki-cavalier keverék kiskutyának, aki immár több, mint 12 000 követővel büszkélkedhet a közösségi oldalon.

Helló, világ! A nevem Daredevil. Ma csatlakoztam az új családomhoz! Kilenc hetes yorki-cavalier keverék kiskutya vagyok, tele energiával! Egy kicsit másnak születtem, nem igazán látok jól, de ez nem jelenti azt, hogy ne lennék boldog és egészséges kisállat. Kövessétek a kalandjaimat ezen a profilon! – olvasható az első bejegyzés a képmegosztón.

Foró: Instagram/@andybvb
Fotó: Instagram/@thejulietsimms
Fotó: Instagram/@daredevilthedog
Fotó: Instagram/@daredevilthedog

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek