Starity

Pucér fotóval bizonyította terhességét Kim Kardashian

2015. augusztus 18. 12:12   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Instagramra töltött fel egy képet a valóságshow-sztár, hogy eloszlassa a pletykákat azzal kapcsolatban, hogy béranya hordja ki gyermekét.

hirdetés

Május utolsó napján jelentette be Kim Kardashian, hogy második gyermekét hordja a szíve alatt, a még meg nem született csöppség pedig rögtön a média kereszttüzébe került, hiszen az egész világ azzal volt elfoglalva, hogy vajon milyen nevet kap szüleitől. Kanye West felesége természetesen röhejesnek tartotta az emberek névötleteit, és annak ellenére, hogy számtalanszor lencsevégre kapták kerekedő pocakkal, sokan még mindig megkérdőjelezik terhességét.

Így hát Kim néhány nappal ezelőtt úgy döntött, hogy tisztázza nevét, de nem is akárhogyan! A reailtycsillag először a Twitteren szólalt meg a dologgal kapcsolatban: Vannak olyan napok, amikor azelőtt fotóznak le, hogy ettem volna, így kisebbnek tűnök, más napokon viszont akkor, amikor éppen ettem, így nagyobbnak látszom. Ez mind része ennek a folyamatnak. Ismertek már annyira, hogy tudjátok, dokumentálnám, ha egy béranya hordaná ki a kisfiamat. Mindenkinek más a teste, minden terhesség különbözik.

Ezt követően viszont feltöltött az Instagramra egy fotót, melyen anyaszült meztelenül pózol egy hatalmas tükör előtt, eltakarva kebleit. A képet közel két millióan lájkolták, a nagy szám eléréséhez pedig valószínűleg nem csak csupasz teste, hanem hosszú, inspiráló monológja is nagy segítség volt.

„Először azt mondják, hogy túl vékony vagyok, szóval megjátszom. Most pedig azt mondják, hogy túl nagy vagyok, szóval biztos, hogy megjátszom... Csak rázom a fejemet – kezdte, majd hozzátette – Megtanultam szeretni a testemet, legyen az bármilyen szakaszban is. Még ennél is nagyobb leszek és ez gyönyörű dolog. Áldottnak érzem magam, hogy várandós lehetek és még szerencsésebbnek azért, hogy nincs magas vérnyomásom, így ezúttal nem kell bajlódnom a duzzadással. Emellett azt is mondják, hogy másképp hordja ki a test a fiúkat, mint a lányokat. Bármi is legyen, hálás vagy Istennek ezért a csodáért és nem számít milyen pletykákat vagy kommenteken állítatok az utamba, ez alkalommal egyáltalán nem lesznek hatással rám! #NincsFilter #NincsPhotoshop #JóVilágítás”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek