Starity

Megjelent Jennifer Lawrence új filmjének első plakátja

2015. augusztus 18. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 2012-es megjelenésű Napos oldal után ismét együtt láthatjuk szerepelni Jennifer Lawrence-et, Bradley Coopert és Robert De Nirót.

hirdetés

Jennifer Lawrence igazán nem panaszkodhat, hiszen az utóbbi években számtalan filmszerepet ajánlottak neki. A 25 éves színésznő jelenleg is forgatja az X-Men: Apokalipszis című filmet, az utolsó simításokat végzik Az éhezők viadala: A kiválasztott második részén, valamint készülőben van a karácsonykor a mozikba kerülő, főszereplésével készülő alkotás, a Joy is, melyben ismét Bradley Cooper és Robert De Niro oldalán láthatjuk viszont.

A december 25-én érkező dráma rendezői székében David O. Russell kapott helyet – az ő nevéhez fűződik a színészhármas Napos oldala is –, valamint szerepet kapott még a műben Dascha Polanco, Elisabeth Röhm, Virginia Madsen, Isabella Rosselini, Édgar Ramírez, Jimmy Jean-Louis és Robert De Niro lánya, Drena De Niro is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek