Starity

Megkezdte új albumának felvételeit a Sum 41

2015. augusztus 18. 20:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Deryck Whibley frontember a múltbéli egészségügyi problémái óta köszöni szépen remekül van, és bár már túl van az Alternative Press Music Awards-beli fellépésén, gőzerővel készül zenekara, a Sum 41 visszatérésére.

hirdetés

A tavalyi alkoholprobléma immár a múlté, Deryck Whibley újra egészséges, és teljes erőbedobással dolgozik zenekarával a Sum 41 soron következő stúdiólemezén. A csapat hosszú idő óta először múlt hónap végén állt színpadra az Alternative Press Music Awards díjátadó ünnepség sztárfellépőjeként, és azóta sincs megállás. A készülő nagylemezről és Dave Baksh gitáros a zenekarba való visszatéréséről mesélt az Alternative Pressnek a frontember.

Azt kell, hogy mondjam, az egyetlen különbség jelenleg az, hogy mindannyian bölcsebbek lettünk egy kicsit. Egy nagyon kicsit. És ezzel együtt érettebbek is. Kicsit tapasztaltabban vágunk neki az életnek – nyilatkozta visszatérésével kapcsolatban Dave, majd így folytatta: Ez a válasz a »Mi lenne ha?«-ra. A válasz a »Miért?«-re. Ez az a lehetőség, hogy bizonyítsam, hogy az a korábbi csak egy pillanat volt az időben, amikor túlterheltnek éreztem magam. Rengeteg idő állt a rendelkezésemre, hogy egy banda tagjaként megragadjam a körülöttem cirkáló lehetőségeket.

A zenekar immár előre szeretne tekinteni, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, hogy elkezdődtek az új Sum 41-korong felvételei. „Már hat vagy hét felvételt rögzítettünk. De a helyzet az, hogy jelenleg is dolgozok új dalokon. [...] A következő néhány hónap a dalok írásáról és rögzítéséről szól majd, és remélem, hogy addigra készen állunk a befejezésre. Még azt is ki kell találnunk, mi legyen a kiadót illető helyzettel. Az ismeretlen azonban izgalmas, ha értelmet nyer végül” – vallotta Deryck.

Érdekesség, hogy a zenekar készülő nagylemezén a Goldfinger dobosa, Darrin Pfeiffer is közreműködik, mely munkakapcsolatról nemrégiben több ízben is tudósított a Facebookon.

Fotó: Facebook/Darrin Pfeiffer
Fotó: Facebook/Darrin Pfeiffer
Fotó: Facebook/Darrin Pfeiffer
Fotó: Facebook/Darrin Pfeiffer
Fotó: Facebook/Darrin Pfeiffer

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek