Starity

Hazatért a kórházból Nádai Anikó

2015. augusztus 19. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy héttel ezelőtt adott életet első gyermekének az Éjjel-Nappal Budapest sztárja, és bár az örömbe üröm is vegyült, mivel a kisfiú másnapra besárgult, ám a színésznő elárulta: már minden rendben van és Patrikkal együtt hazatérhettek a kórházból.

hirdetés

Augusztus 12-én adott életet első gyermekének Nádai Anikó, ám a nagy öröm rövid időn belül az aggódásnak adta át a helyét, ugyanis másnapra a kisfiú besárgult, mely ugyan egy teljesen normális jelenség, ám az újdonsült anyuka nagyon megijedt. Szerencsére azóta minden rendben van, anya és gyermeke egyaránt jól vannak, és Anikó immár otthona kényelmében fedezi fel az anyaság örömeit. 

Ma jutottam el odáig, hogy egyáltalán kezdjem feldolgozni a történteket, hogy felfogjam anya lettem, hogy megéljem...

Posted by Nádai Anikó on 2015. augusztus 14.

Valóban aggódtam a sárgaság miatt, de szerencsére ennek már semmi nyoma sincs. Nagyon jó végre itthon lenni, már vártam, hogy hazajöhessünk a kórházból. Patrik ráadásul nagyon jó baba. Elképesztően szerencsés vagyok, mert mintaterhességem volt, mintaszüléssel, és a kisfiam is igazi mintagyerek lett. Eszik, alszik és egy hangja sincsen. De talán a legjobb azt nézni, hogy az apukája mennyire büszke rá, ez tesz engem igazán boldoggá – nyilatkozta a Blikknek a 26 éves anyuka.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek