Starity

2017-ben érkezik a Toy Story folytatása

2015. augusztus 19. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Disney augusztus 14-ei D23 Expóján Anaheimben hozta nyilvánosságra a Pixar és a Walt Disney Studios, hogy 2017-ben visszatérnek a játékok a filmvászonra.

hirdetés

John Lasseter, a film rendezője az augusztus 14-ei rendezvényen árulta el, hogy a Toy Story 4 egy szerelmi történet lesz, melyben több szerep jut Woody kedvesének, a Bo Peep névre keresztelt Pásztorlány-babának is, aki a filmsorozat első részének megjelenése (1995) óta flörtöl a seriffjelmezes rongybabával.

Imádom Bo Peepet, de sosem ismertük az ő történetét. A Toy Story 3-ban nem kapott szerepet, szóval itt az ideje, hogy visszatérjen. Nagyon különleges történet lesz – árulta el Lasseter, és a Walt Disney Studios azt is nyilvánosságra hozta, hogy a karakter története azért is különleges, mert a rendező feleségének, Nancynek az élettörténetén alapszik.

Bo Peep nagyban emlékeztet engem a feleségemre, akinek hihetetlenül megindító az életútja, legalábbis a megismerkedésünk előtti része mindenképpen az. Így a Toy Story 4 egy nagyon személyes történet lesz, ahogyan az összes többi Pixar-film is az. Ez az egy azonban különösen közel áll hozzám, mert egy sokakat megérintő történet lesz, ami életem szerelmének életén nyugszik – vallotta a rendező.

A forgatókönyvírókat is leszerződtették már a filmhez, Rashida Jones és Will McCormack személyében, akik hasonlóan izgatottak az alkotás miatt, mint Lasseter. Természetesen a már megszokott szinkronhangok is visszatérnek: Annie Potts kölcsönzi a hangját Bo Peepnek, Woddy Tom Hanks hangján szólal majd meg, Buzz Lightyear pedig Tim Allenén.

Az egész estés animációs film előreláthatóan 2017. június 16-án érkezik majd a mozikba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek