Starity

Új klip érkezett Selena Gomez dalához

2015. augusztus 20. 10:10   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rajongók nagy örömére végre debütált a Good For You A$AP Rockyval készített változatánk kisfilmje.

hirdetés
Új klip érkezett Selena Gomez dalához
Fotó: Aris Jerome

Bár egy nappal a premier előtt kiszivárgott Selena Gomez legújabb kislemezes dala, a siker nagyrészt így is garantált volt, hiszen a rajongók már hetek óta fel voltak spannolva. Így hát amikor végre meghallgathatták az A$AP Rockyval közösen készített Good For You-t – melynek producerei Hit-Boy és Rock Mafia voltak –, rögtön a listák élére repítették azt.

Június 26-án pedig meg is érkezett a slágerhez forgatott videoklip, ám mindenki legnagyobb meglepetésére nem a kislemezként kiadott duetthez készült el a kisfilm, hanem a szólóverzióhoz, melyben csak a 23 éves énekes-színésznő énekel. Egyszóval a dögös, Sophie Muller által rendezett klipben is csak Selena látható, de annyira mégsem bánhatták az emberek A$AP Rocky hiányát, hiszen jelenleg közel 80 milliónál áll a számláló a YouTube-on.

Azt nem árulták el, hogy a rapper miért nem szerepelt az első klipben, ám mivel a rádiókban a közös változatot játsszák, úgy döntöttek, mégis leforgatnak vele néhány jelenetet és kiadnak egy új videót. A kisfilm tegnap került fel a legnagyobb videómegosztóra és főként ugyanazok a képkockák láthatók benne, mint az elsőben, de azért néhány eddig még nem látott selenás jelenettel is megtűzdelték.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek