Starity

Új klip érkezett Selena Gomez dalához

2015. augusztus 20. 10:10   |   Szerző: LoveNessa

A rajongók nagy örömére végre debütált a Good For You A$AP Rockyval készített változatánk kisfilmje.

hirdetés
Új klip érkezett Selena Gomez dalához
Fotó: Aris Jerome

Bár egy nappal a premier előtt kiszivárgott Selena Gomez legújabb kislemezes dala, a siker nagyrészt így is garantált volt, hiszen a rajongók már hetek óta fel voltak spannolva. Így hát amikor végre meghallgathatták az A$AP Rockyval közösen készített Good For You-t – melynek producerei Hit-Boy és Rock Mafia voltak –, rögtön a listák élére repítették azt.

Június 26-án pedig meg is érkezett a slágerhez forgatott videoklip, ám mindenki legnagyobb meglepetésére nem a kislemezként kiadott duetthez készült el a kisfilm, hanem a szólóverzióhoz, melyben csak a 23 éves énekes-színésznő énekel. Egyszóval a dögös, Sophie Muller által rendezett klipben is csak Selena látható, de annyira mégsem bánhatták az emberek A$AP Rocky hiányát, hiszen jelenleg közel 80 milliónál áll a számláló a YouTube-on.

Azt nem árulták el, hogy a rapper miért nem szerepelt az első klipben, ám mivel a rádiókban a közös változatot játsszák, úgy döntöttek, mégis leforgatnak vele néhány jelenetet és kiadnak egy új videót. A kisfilm tegnap került fel a legnagyobb videómegosztóra és főként ugyanazok a képkockák láthatók benne, mint az elsőben, de azért néhány eddig még nem látott selenás jelenettel is megtűzdelték.

  twitter 
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek