Starity

Adam Lambert következő videoklipjét forgatja

2015. augusztus 20. 14:02   |   Szerző: GlamQueen

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megerősítették Adam Lambert következő kislemezét a The Original High nagylemezéről!

hirdetés

Adam Lambert nem tétlenkedik, mióta a Warner Bros. Records gondozásában megjelent harmadik, The Original High című stúdióalbuma. Az énekes 2015 áprilisában jelentette meg az első kislemezes dalt a korongról, és a Ghost Town beváltotta a hozzá fűzött reményeket, ugyanis a toplisták szerint Adam karrierjének eddigi legsikeresebb dalává nőtte ki magát. Lambert azonban nem ül a babérjain: a hírek szerint ugyanis Las Vegasban forgatja következő videoklipjét az Another Lonely Night című dalához.

A hír akkor kapott szárnyra, amikor a David Anthony Casting Facebook-oldalán tehetséges, különleges, furcsán gyönyörű embereket kezdtek keresni egy Adam Lambert videoklip forgatásához. A felsorolásban megtalálható pédául menyasszony, vőlegény, szertartásvezető, öregedő táncosnő és jól megtermett ballerina is.

A forgatás augusztus 18-án és 19-én zajlott. Ebben az időintervallumban pedig egy forrás a Facebook közösségi oldalon elárulta, hogy Adam Lambert Las Vegas egyik szórakozóhelyén tartózkodik, és az ott töltött egy óra alatt az another day, another lonely night sorokat hallgathatták.

Adam néhány nap alatt több utalást tett az Another Lonely Nightra az Instagram-oldalán. Minden őt ábrázoló fotó alá egy-egy részletet írt a dalszövegből. Ez nem meglepő, hiszen Lambert a Ghost Town megjelenése előtti hónapokban több szövegtöredéket is elhintett közösségi oldalain.

A dal – ahogy a címe is mutatja – a magányosan töltött éjszakákról, nappalokról szól, amikor mindenki vágyik arra a személyre, akit szerethet.

Az Another Lonely Night bizonyosan a The Original High [Az első extázis] másnap reggele, vagy azt követő éjszakája. Mindenképpen egy elmélkedő dal, visszatekintés múltba, de olyan módon, ami... nehéz. Mindenkinek szüksége van társaságra, mindenki szeretni akar és szeretve akar lenni, mind vágyunk valakire. Az Another Lonely Night az az érzés, amikor ez a valaki nincs melletted. És egyedül vagy. Már megint. Ami érdekes, hogy a szöveg itt is melankólikus egy kicsit, de aztán berobban a refrén, ami olyan felemelő és eufórikus. Remélhetőleg az emberek megtalálják a saját történetüket a dalban és ki tudna emelni belőle egy érzést. Talán emlékeztet rá, hogy “igen, megint egyedül vagy…" de jól van ez, figyelj erre a zenére, rendben leszel – mondta Adam Lambert a dal kapcsán.

A kislemez hírét pedig a mai napon a Warner Bros. kiadó is megerősítette ausztrál Twitter-fiókján, így már csak az énekesen van a sor, hogy bejelentést tegyen!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek