Starity

Josh Groban elénekelte Donald Trump tweetjeit

2015. augusztus 20. 11:11   |   Szerző: J.Grofan

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai énekes Jimmy Kimmel műsorának keretein belül adta elő Donald Trump legemlékezetesebb tweetjeit.

hirdetés

Josh 2011-ben már elénekelte és kiparodizálta Kanye West posztjait, szintén Jimmy Kimmel műsorában, melyről a videó a show hivatalos YouTube-csatornájára fel is került. Sikerességét mi sem bizonyíthatja jobban, mint hogy azóta csaknem 7 millióan kattintottak rá.

Négy év elteltével, vagyis most, 2015-ben Josh ismét tweeteket énekelt, mely tevékenység időközben igencsak divatos szokássá vált a sztárok körében. Ezúttal viszont Donald Trump amerikai üzletember, író és médiaszemélyiségre esett a választásuk, aki a Twitteren – talán Kanyéhez hasonlóan – olyan megnyilvánulásairól híres, melyek valóban érdemesek lehetnek a kiparodizálásra. A videó már most igen sikeres, hiszen az első napon sikerült meghaladnia az 1 milliós nézettségi számot.

Josh Groban idén jelentette meg új albumát, a Stagest, mely jelenleg aranylemez besorolással büszkélkedhet, valamint máris elkezdte a munkálatokat a jövő évre ígért új korongján.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek