Starity

Könnyekben tört ki Perrie Edwards fellépés közben

2015. augusztus 20. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Little Mix az AOL Build rendezvényén adott koncertet, ám a The End című szerzemény előadása közben Perrie Edwardsnál eltörött a mécses.

hirdetés

Nehéz időszakon megy keresztül a vőlegényével, Zayn Malikkal nemrégiben szakított Perrie Edwards. Zayn nemcsak, hogy SMS-ben zárta le kapcsolatukat, és adta ki a 22 éves szőkeség útját, de még arra is felszólította az összetört szívű lányt, hogy költözzön ki nemrégiben vásárolt közös otthonukból is, mely a napokban került ismét az ingatlanpiacra.

Perrie ugyan próbálta erősnek mutatni magát, ám egyre nehezebben viseli a média fokozott ráirányuló figyelmét, ahogyan magánéletét veszik górcső alá. Az énekesnő a napokban volt az AOL Build vendége csapatával, a Little Mix-szel, amikor a The End című szakításról szóló szerzemény And no one can love you, the way I used to do soránál a közönség legnagyobb döbbenetére könnyekben tört ki. Természetesen barátnői rögtön átölelték Perrie-t, és amint megnyugodott, folytatódott a fellépés az előre eltervezett ütemterv szerint.

A csapat egyébként új albumának bemutatása végett vett részt a rendezvényen néhány szerencsés rajongó előtt, illetve hogy megünnepeljék négyéves évfordulójukat, ugyanis a Little Mix 2011. augusztus 19-én alapult meg a brit X-Faktornak hála.

A The End egyébként a lányok Get Weird című nagylemezén kap majd helyet, és olyan sorokat tartalmaz, mint And I won't be missing, missing you, and no one can love you the way I used to do. But love isn't fair and I swear that this time, this is the end, avagy Nem fogsz hiányozni, és senki nem fog úgy szeretni, ahogy én tettem. De a szerelem nem fair, és esküszöm, ezúttal itt a vég...

A Hollywood Life beszámolt arról, hogy több sztár is kiállt Perrie mellett, köztük a fifth harmonys Lauren is, aki a következő sorokat hagyta Twitter-profilján: Áldozzunk egy pillanatot a lányra, összetört szívvel. Most érzi a fájdalmát, de egy nap felébred, és rájön arra, hogy eltűnt. Akkor újjászületik...

A hírek szerint a One Direction tagja, Harry Styles is bizonyította jó szívét, és felhívta az énekesnőt az eset után. Harry pontosan tudja, milyen egy szívfájdalom, élt már át hasonló csalódást az első barátnőjével. Átérezte a helyzetét, és rögtön felhívta, az egész nagyon spontán volt. Sokat jelentett Perrie-nek – nyilatkozta a forrás a The Daily Starnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek