Starity

Dalpremier: Lana Del Rey – Terrence Loves You

2015. augusztus 21. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 30 éves énekesnő három órával ezelőtt tette közzé negyedik stúdióalbumának legújabb előfutárát.

hirdetés

A mai napon tette közzé a BRIT Award-nyertes Lana Del Rey legújabb, Terrence Loves You címre keresztelt szerzeményét, mely soron következő, immár negyedik stúdiólemezén, a szeptember 18-án megjelenő Honeymoonon kap helyet. A rajongókat igencsak meglepte a dallal az énekesnő, hiszen nem számítottak arra, hogy a lemez címadó szerzeménye után egy héttel újabb dallal ismerkedhetnek meg.

Természetesen Lana is nagyon várja már, hogy végre megkezdődjön az új albumot népszerűsítő turnéja, ám addig sem unatkozik, hiszen jelenleg még az utolsó simításokat végzi a korongon, melynek írásában Rick Nowels, Kieron Menzies, Keefus Ciancia, T.S. Eliot, Bennie Benjamin, Gloria Caldwell és Sol Marcus voltak a segítségére.

A Honeymoon egyébként az Interscope leányvállalata, a Polydor szárnyai alatt jelenik meg, és már nem csak a borítóját, hanem a dallistáját is nyilvánosságra hozta a brooklyi énekesnő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek