Starity

Lady Gaga: „A következő Iron Maiden akarok lenni”

2015. augusztus 21. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Bad Romance énekesnője a Blabbermouth riporterének mesélt példaképeiről.

hirdetés
Lady Gaga: „A következő Iron Maiden akarok lenni”
Fotó: Cosmopolitan

Lady Gaga zenéje ugyan jobbára populáris, és messze áll a metaltól, ám saját bevallása szerint a legnagyobb hatást mégis a Bruce Dickinson vezette leytoni heavy-metal zenekar gyakorolta rá, melyről a Blabbermouth riporterének mesélt nemrégiben.

Véleményem szerint az Iron Maiden az egyik leghatalmasabb rockzenekar a történelemben. Az emberek többségének nem igazán van rálátása arra, mekkora fontossága és hatásköre van a metalnak. Azok a srácok stadionokat töltöttek és töltenek meg a mai napig. Ezt pedig a zenekultúrának köszönhetik, költészetük erőteljes, és akkor ötlik szembe igazán, mi egy zenekar lényege, miről szól az Iron Maiden, amikor a rajongóikkal találkoznak. Az emberek mondogatták, hogy a következő Madonna vagyok, de én erre mindig azt feleltem, hogy »Szó sincs róla, én a következő Iron Maiden akarok lenni«.

Az énekesnő Iron Maidenhez fűződő rajongása korántsem újkeletű, ugyanis 2011-ben mesélt első ízben a karrierjére oly nagy hatást gyakorló zenekarról. A Frontier turnéja keretein belül láttam először az Iron Maident, és az élmény teljesen megváltoztatta az életemet. Ez volt az első Iron Maiden-koncertem, és akkor, abban a pillanatban tudatosult bennem, hogy pontosan ilyen előadóművész szeretnék lenni. Nem szeretném, ha harminc év múlva azért jönnének el egy koncertemre az emberek, hogy lássák, élek-e még. Arra vágyom, hogy egységként csapjanak ököllel a levegőbe minden egyes szám alatt. Az Iron Maiden egy életstílus, a rajongói pedig élnek-halnak a csapatért.

Bizonyítva az Iron Maidenhez való hűségét és ragaszkodását, a szőkeség egy képet is megosztott a közösségi oldalain, melyen iron maidenes felsőben, rockhercegnőnek öltözve látható.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek