Starity

Rákot diagnosztizáltak Vanessa Hudgens édesapjánál

2015. augusztus 21. 14:02   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 26 éves színész-énekesnő egy rendezvényen elárulta, hogy a halálos kórral küzd szeretett édesapja.

hirdetés
Rákot diagnosztizáltak Vanessa Hudgens édesapjánál
Fotó: Bongo

Lassan már egy hónapja annak, hogy Vanessa Hudgens feltöltött a közösségi oldalakra egy fotót, melyen édesapjával és kutyájával látható. Akkor egyelőre csak annyit osztott meg a nagyvilággal, hogy Greg gyengélkedik, az augusztus 19-én Hollywoodban megrendezett Industry Dance Awards & Cancer Benefit Show-n viszont elárulta, hogy mivel is kell megküzdenie az egész családnak.

A 26 éves színész-énekesnő az év áttörő előadójának járó díjat vehette át a Gigi című Broadway-musicalben nyújtott performanszáért, köszönőbeszédében pedig a következőket mondta:

Tavaly a barátom, Austin a rák miatt elvesztette az édesanyját, Lorit és édesapámnál is nemrég diagnosztizálták a négyes stádiumú rákot. Hadd mondjam el, hogy utálom a rákot. Minden egyes porcikámmal utálom. Sokat jelent számomra ez a díj, de a barátom anyukájának, Lorinak és az apukámnak szeretném ajánlani és az összes családnak, akiknek ezzel kell megküzdeniük, mivel tényleg a legerősebb emberekre és családra van szükség ahhoz, hogy átsegítsük azokat, akik mindezen keresztül mennek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek