Starity

Kiskutyával lepték meg Demi Lovatót születésnapja alkalmából

2015. augusztus 22. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő csütörtökön ünnepelte 23. születésnapját, ez alkalomból pedig leleplezték a róla készült viaszfigurát, és egy új családtag is belépett az életébe.

hirdetés

Demi Lovatónak semmi oka sem lehet a panaszra, ugyanis élete talán legszebb születésnapján van túl. Előszülinapi ajándékként augusztus 17-én a Madame Tussauds Hollywood lerántotta a leplet első viaszfigurájáról, majd augusztus 19-én legnagyobb példaképe, Kelly Clarkson örvendeztette meg azzal, hogy koncertjén feldolgozta Cool For The Summer címre keresztelt slágerét, amit a valaha adott legjobb ajándéknak nevezett. A hivatalos nap elérkeztével azonban egy még imádnivalóbb meglepetés várt rá: 23. születésnapján ugyanis egy új taggal is bővült családja.

Mint ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, közel egy hónappal ezelőtt vesztették el Wilmerrel szeretett kedvencüket, Buddyt, aki egy prérifarkas áldozatául esett Los Angeles-i otthonukban. Mostanra azonban elérkezettnek látták az időt arra, hogy új kisállatot vegyenek magukhoz.

Az újdonsült, Batman névre keresztelt fekete csöppség feltehetően ismét barátja, Valderrama ajándéka volt, akivel természetesen eszük ágában sincs helyettesíteni Buddyt, ám Lovatót nagyon boldoggá tette a kiskutya érkezése, amiről Twitter-oldalán örömmel számolt be kíváncsi rajongóinak.

A tegnapi nap hihetetlenül TÖKÉLETES volt… Az egész éjszakát az új kiskutyámmal, Batmannel töltöttem, de borzasztóan MEGÉRTE!!! SOHA nem fogja pótolni az én kis oroszlánszívű Buddymat... Soha, soha, soha... De néha Isten egy új kis lelket hoz az életünkbe, hogy újra megtöltse a szívünket szeretettel, és néha a gyógyulást is megkönnyítheti.

 

A photo posted by Demi Lovato (@ddlovato) on

 

A photo posted by Demi Lovato (@ddlovato) on

De nem az új jövevény volt az egyetlen meglepetés a számára. Legjobb barátai, családja, és Wilmer egy halloweeni stílusú összejövetelt szerveztek neki délutánra, majd a napot egy meghitt vacsorával zárták. Sztárbarátai közül a közösségi oldalakon felköszöntötte jó barátja, és egyben üzlettársa, Nick Jonas, a legnagyobb döbbenetet azonban gyerekkori barátnője, Selena Gomez tweetje okozta, ami után hivatalosnak tekinthető, hogy a két lány egy év mosolyszünet után tisztázta a kettejük között lévő nézeteltérést, és ismét beszélő viszonyban vannak.

Végül szerelme, Wilmer Valderrama sem maradhatott ki a sorból, aki hűen tartva magát hagyományaihoz, idén sem mulasztotta el azt, hogy az egész világ előtt köszöntse fel a gyönyörű énekesnőt, akivel már közel 5 éve alkotnak egy párt.

Nos, kicsi angyalkám, újabb születésnap... Emberek millióit inspirálod, és én egy vagyok közülük. A mosolyod minden születésnap alkalmával egyre nagyobb és nagyobb. Boldogsággal tölt el, hogy láthatlak így ragyogni... 23, pont amennyinek kinézel. Szeretlek.

 

A photo posted by sirahsays (@sirahsays) on

A photo posted by @devonnebydemi on

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek