Starity

Októberben érkezik Leiner Laura új könyve

2015. augusztus 23. 11:11   |   Szerző: Gurs

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Bexi-sorozat harmadik része október végén jelenik meg, ennek örömére pedig tegnap nem csak a címét tudtuk meg, hanem a borítót is láthattuk.

hirdetés
Októberben érkezik Leiner Laura új könyve
Fotó: Facebook/Leiner Laura

Leiner Laura már sok könyvet tudhat maga mögött, jelenleg pedig lázasan dolgozik a Bexi-sorozaton, aminek az első két része Késtél és Hullócsillag címmel jelent meg, és már a folytatás is úton van. Az olvasók pedig augusztus eleje óta lázban égnek, hogy minél többet megtudjanak az idén debütáló új kötetről.

A harmadik rész borítóját tegnap hozta nyilvánosságra az írónő, ami egy teljesen más stílust kapott az előző két kötethez képest. A változás annak tudható be, hogy Laura nemrég kiadót váltott, így az új könyv nem a Gabo Kiadó, hanem az L&L Kiadó gondozásában fog a boltok polcaira kerülni. Az írónő emellett még azt is elárulta, hogy az eddig kiadott könyvei is hamarosan megjelennek egy teljesen új borítással.

A Bexi-sorozat harmadik részét Illúzió címmel fogják publikálni 2015. október 29-én.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek