Starity

Milliókat fizetne az Armani, hogy levetkőzzön Taylor és Calvin

2015. augusztus 24. 13:01   |   Szerző: TheDanush

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Taylor és Calvin kapcsolata méltán foglalkoztatja az emberek fantáziáját, ezért is akar az Armani fehérneműs fotósorozatot készíteni a sztárpárról.

hirdetés
Milliókat fizetne az Armani, hogy levetkőzzön Taylor és Calvin
Fotó: Instagram/Taylor Swift

Taylor Swift és Calvin Harris kapcsolata a kezdetektől foglalkoztatja a sajtót, így nem csoda, hogy a sztárpár nem kerülte el a legnagyobb divatcégek figyelmét sem. Mivel néhány évvel ezelőtt Victoria és David Beckham fotósorozata hatalmas sikert hozott a konyhára, az Armani úgy gondolta, hogy akár 10 millió dollárt is hajlandó lenne áldozni azért, hogy Taylor és Calvin bemutassa vadiúj fehérneműkollekcióját.

Taylor és Calvin most a legkeresettebb párok egyike. Calvin előző fehérneműs fotósorozata igazán nagy sikereknek örvendett, segített újabb célközönséghez eljuttatni a márkát – árulta el egy benfenntes.

A páros azonban egyelőre nem bólintott rá az ajánlatra, ám minden valószínűséggel a döntést nem a gátlások befolyásolják majd, hiszen Taylor sem szende visszafogottságáról híres – elég ha csak az Instagramon közétett bikinis képeire gondolunk –, Calvin pedig már korábban is állt modellt a márkának, így minden esély megvan arra, hogy a páros egy fotósorozat kedvéért közösen szabadul meg ruháitól.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek