Starity

Toby Kebbell csatlakozott a Kong: Skull Island stábjához

2015. augusztus 23. 14:02   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Hollywood Report adta hírül, hogy a brit színész is felkerült Tom Hiddleston a King Kong-történetére épülő filmjének stáblistájára.

hirdetés
Toby Kebbell csatlakozott a Kong: Skull Island stábjához
Fotó: Fox

Toby Kebbell neve került fel utolsóként a Kong: Skull Island című kalandfilm stáblistájára, és hamarosan a jelenetek felvétele is elkezdődik Detroitban. A filmben Kebbell olyan színészek mellett lesz látható, mint Brie Larson, Tom Hiddleston, Corey Hawkins és Samuel L. Jackson, ám eddig egyikük szerepét sem hozták nyilvánosságra.

A színészek válogatása komoly problémákat jelentett az utóbbi 12 hónapban, miután J.K. Simmons és Michael Keaton arra voltak kötelezve, hogy lépjenek vissza a készülő produkcióból. Helyettük pedig Samuel L Jackson és John C. Reilly került be, viszont Russell Crowe is nagy eséllyel indult a válogatásokon Simmons szerepéért.

A rendezői székbe Jordan Vogt-Roberts került, akinek karrierjét illetően ez a projekt jelentené a nagy áttörést. A film előreláthatóan 2017. március 10-én kerül majd az amerikai és a brit mozikba.

Kebbell egyébként az egész 2015-ös évben elfoglalt, hiszen A fantasztikus négyes rebootjában is láthattuk őt, és a továbbiakban a Buddha's Little Finger, a Ben-Hur és a Warcraft című alkotásokban is feltűnik majd. Utóbbi kettő 2016-ban jelenik majd meg, jelenleg pedig a Gold című film forgatásai folynak, melyben Matthew McConaughey, Corey Stoll és Rachael Taylor oldalán lesz látható.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek