Starity

Ördög Nóri miatt hagyta el a TV2-t Tatár Csilla

2015. augusztus 24. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Nehéz év áll Tatár Csilla mögött, ám az egykori műsorvezetőnő nem szomorkodik, ugyanis már lázasan készül első gyermeke érkezésére.

hirdetés
Ördög Nóri miatt hagyta el a TV2-t Tatár Csilla
Fotó: Facebook/Tatár Csilla & Facebook/Ördög Nóra

Érzelmekben gazdag hónapok állnak Tatár Csilla mögött: tavaly novemberben jelentették be férjével, Gönczi Gáborral, hogy kilenc évnyi házasság után elválnak útjaik, majd a csinos műsorvezetőnő búcsút mondott a TV2-nek is. Csilla májusban jelentette be, hogy új párja, Balázs mellett nemcsak a boldogságra talált rá, hanem végre eljött a várva várt pillanat az életében, és anyai örömök elé néz.

Karrierjét tekintve Csilla a Magyar Televízióhoz igazolt, ám továbbra is folytak a háttérben a találgatások arról, miért is hagyta ott a csatornát, mely 12 éven át alkalmazta, és biztosította számára a megélhetést. 

Tavaly nagyon nehezen hoztam meg a döntéseimet, de már tudom, hogy helyesen cselekedtem. Szükségem volt a változásra, és nemcsak a magánéletben, a munkámban is kellettek új kihívások, hogy megvalósíthassam szakmai álmaimat. Amikor Ördög Nórával leszerződött a TV2, akkor tudtam, hogy nekem más utam van, és lépnem kell, különben sosem valósulnak meg az álmaim – nyilatkozta Csilla a Sztárklikknek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek