Starity

Így tartja formában magát Jessica Biel!

2015. augusztus 24. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jessica Biel áprilisban adott életet első gyermekének, és már a szülését követő hónapban csúcsformában mutatkozott. Személyi edzője, Jason Walsh elárulta, hogyan tartja formában magát a színésznő.

hirdetés
Így tartja formában magát Jessica Biel!
Fotó: The Art Of Discovery

Jessica Biel áprilisban hozta a világra férjével, Justin Timberlake-kel közös első gyermekét, Silas Randall Timberlake-et, és mikor májusban lencsevégre kapták bevásárlás során, ismét a megszokott formájában tündökölt a 33 éves anyuka. Formájáért az évek óta mellette segédkező Jason Walsh személyi edző felel, aki az E! News riporterét avatta be, hogyan nyerte vissza alakját a színésznő.

A Rise Nation fantasztikus a szülés után edzeni kezdő anyukáknak – kezdi Jason, aki nemcsak edzője, hanem tulajdonosa is a nyugat-hollywoodi fitneszcenternek. Szülés után az újdonsült anyukáknak arra van szükségük, hogy kicsit kiszakadjak a szoptatás és a baba körüli teendők sokszögéből. Nyilván Jessica sem tud megszabadulni az összes súlyfeleslegétől egyszerre, mivel még szoptat, így eltart egy kis ideig, mire visszanyeri a formáját. De legalább itt, nálunk nem kell rögtön megszakadnia, a maga nyugis tempójában készülhet.

Jason egyébként nagy hangsúlyt fektet az edzések során a kardió gyakorlatokra, így 30 perces órákat ad, melyek során 500-800 kalóriát égethetnek a fogyni vágyók; ugyanakkor a VersaClimbers nevű mászó-edzsének is nagy híve. Bárki meg tudja csinálni. A VersaClimbers legnagyobb előnye, hogy szuper biztonságos. Természetes mozgásra, mászásra ösztönzi a mozogni vágyókat. Megerősíti az alsó és felső testet is az ismétlődő koreográfia által. Erőteljes hatása van: több kalória égethető általa, mintha bármi másba kezdenél.

Jason azt is elárulta, hogy a szülése után nem sürgette Jessicát, úgy gondolta, hogy majd visszatér az edzőterembe, amikor úgy érzi, eljött az ideje. Nem akartam stresszelni túlságosan, és azt hiszem, elég jól haladunk, hogy teljesen visszanyerje az alakját – vallotta az edző.

Jessica nemrég szült, mégis remek formában van (Fotó: RMBI/AKM-GSI)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek