Starity

Owen Wilson édesapja Alzheimer-kórral küzd

2015. augusztus 24. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nehéz idők járnak Owen Wilson családjára, ugyanis a színész szeretett édesapja, a 74 éves Robert A. Wilson Alzheimer-kórral küzd.

hirdetés
Owen Wilson édesapja Alzheimer-kórral küzd

Ez az egyike azon dolgoknak, amikről ha tíz évvel ezelőtt valaki mesélt volna nekem, miközben az apám és én egymást ugrattuk, képen töröltem volna. Ha neked valaki azt mondaná, hogy ezzel fog küzdeni az apád, és napi 24 órás felügyeltre lesz szüksége, azt gondolnád, hogy »Úristen, én ezzel nem tudok megbirkózni. Ez nem lehet igaz.« Mégis megtörtént. Vannak dolgok az életben, amik csak úgy megtörténnek... Ezt követően nincs más dolgod, mint megbékélni vele. Nincs más lehetőséged, mint elfogadni a kialakult helyzetet. És továbbra is keresned kell olyan dolgokat, amelyekért hálás lehetsz. Édesapám most itthon van, vigyáznak rá, és csupa olyan emberekkel van körülvéve, akik mind nagyon szeretik őt – nyilatkozta a színész nemrégiben.

Természetesen az egész Wilson család egy emberként áll ki a beteg mellett, ám Owent legjobban az nyűgözi le, ahogy édesanyja, az elismert fotós, Laura Wilson kezeli a helyzetet. Az emberek támogatják édesanyámat, segítenek neki, amit mi igazán nagyra értékelünk. Fantasztikus érzés, amikor ez a kis közösség egy emberként támogat valamiben.

A színész ugyan igyekszik minél több időt együtt tölteni a családjával, ám erre az utóbbi időben nem sok lehetősége adódik, hiszen jelenleg az utolsó simításokat végzik a 2016 márciusában a mozikba kerülő Zoolander második részén, nemrégiben fejezte be a Lángelmék című akcióvígjáték forgatását, valamint már megkezdődtek a Bastards című vígjáték forgatásának előkészületei. Owent egyébként a két nap múlva a mozikba kerülő No Escape című akciófilmben láthatjuk viszont legközelebb Pierce Brosnan és Lake Bell oldalán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek