Starity

Fehérneműben kampányol sorstársaiért az anorexiát leküzdő lány

2015. augusztus 25. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jae West leküzdötte étkezési rendellenességét, és immár gyógyultan állt ki London belvárosában azokért, akik hozzá hasonlóan viszontagságos úton fogadják el önmagukat.

hirdetés

Jae West sokáig küzdött étkezési rendellenességgel, és bár megjárta a poklot, erősebb lett, mint valaha volt! Nemrégiben London központjába, a Piccadilly Circusre állt ki egy szál fehérneműben, hogy sorstársaiért és az étkezési rendellenességek áldozataiért kampányoljon.

Kiállok bárkiért, aki étkezési zavarral vagy önértékelési próblémákkal küzd, ahogyan én... Támogasd az önelfogadást, és rajzolj egy szívet a testemre – írta a lány a táblára, melyet maga elé állított, majd bekötötte a szemét, és várta, hogy odalépjenek hozzá, rajzukkal megerősítve, hogy jó úton halad a gyógyulás felé.

„Féltem, hogy senki nem jön majd oda hozzám, és nem rajzol szívecskét a testemre, én meg csak állok ott egy szál fehérneműben megszégyenülve. A percek óráknak tűntek... Aztán hirtelen megéreztem, ahogy valaki kiveszi a kezemből az egyik filctollat. A toll érintése a bőrömön érzések tömkelegét zúdította rám: a megkönnyebbülését, a háláét és olyan szeretetét, melyet korábban soha nem éreztem. Könnyekben törtem ki. [...] Ez egyfajta igazolása volt annak, milyen kemények is vagyunk önmagunkkal, mi vagyunk saját magunk legnagyobb kritikusai. Irreális elvárásoknak tesszük ki magunkat, mely által elutasítjuk a felénk irányuló szeretetet, és elhitetjük magunkkal, hogy értéktelenek vagyunk” – írta a blogján a lány, akinél a 20-as évei elején kezdődtek a problémák, melyeket immár sikeresen a háta mögött hagyott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek