Starity

Megható szavakkal emlékezett néhai férjére Courtney Love

2015. augusztus 24. 21:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A most 51 éves Courtney Love mindössze 30 éves volt, amikor férje, a Nirvana legendás frontembere, Kurt Cobain öngyilkosságot követett el.

hirdetés

Kurt Cobain a valaha volt egyik legnagyobb rocksztár volt, zenekara, a Nirvana pedig méltán volnult be úgy a rocktörténelembe, mint a grunge megteremtője. Kurt emellett szerető férj, remek apa és kiváló barát is volt, így nem csodáljuk, hogy özvegyének, Courtney Love-nak még mindig megfájdul a szíve, ha közös képeiket lapozgatja a családi albumban. Az énekesnő a napokban tett közzé két 1993-as képet, melyek a Spin magazin fotózásán készültek róluk.

Olyan szomorúvá tesz. A kisbabánk immár felnőtt. Jézus, Kurt, nézd az arcát, vajon min gondolkodik..!?!? Istenem, nagyon hiányzol, mindannyiunknak nagyon hiányzol #család #emlékek #visszaemlékezés #szeretemőt - írta Courtney, míg a másik képhez annyit fűzött: Életem legnagyobb szerelme és a mi kis Beanünk #hiányzol #emlékek

Courtney egyébként férje halála óta többségében egyedülálló volt. Kurt halálát követően több rocksztárral is randevúzott, majd 1996 és 1999 között Edward Nortonnal járt, a 2000-es évek elején pedig Steve Coogan enyhítette magányát, ám a Cobain hátrahagyta űrt mindeddig senki nem tudta pótolni az életében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek