Starity

Kukkants bele Taylor Swift készülő kisfilmjébe!

2015. augusztus 25. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 25 éves énekesnő a Wildest Dreams című szerzeményéhez forgatta legújabb kisfilmjét.

hirdetés

Fiatal kora ellenére Taylor Swift az egyik legnépszerűbb popsztár világszerte, ami nem is csoda, hiszen kőkeményen megdolgozott a sikerért. Legutóbbi stúdióalbuma, a 1989 tavaly augusztusban került az üzletek polcaira, és közel 9 millió példányszámban kelt el világszerte, ami nem is csoda olyan slágerekkel a dallistáján, mint a Blank Space, a Shake It Off, a Style vagy épp a Bad Blood.

Az énekesnő természetesen azóta sem pihen, sorra készíti videoklipjeit, valamint folyamatosan turnézik. Augusztus 26-án ér nyári fellépéssorozata végére, 30-án pedig végre bemutatásra kerül a fent említett album ötödik kislemezeként a Wildest Dreams, melyhez már el is készült a kisfilm. Az énekesnő közösségi oldalain tett közzé egy néhány másodperces betekintőt – ezzel is fokozva a rajongókban a várakozást.

A kisfilm hivatalosan idei VMA gálán debütál majd, érdekessége pedig az, hogy Scott Eastwood is feltűnik a képkockákon, és az 1950-es évekbe kalauzolja vissza a nézőket.

Taylor egyébként szeptember 9-én kel útra legközelebb, és december közepéig rója majd az utakat csapatával, ám a karácsonyt már otthonában, szerettei körében tölti majd. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek