Starity

November 6-án debütál Anastacia válogatásalbuma

2015. augusztus 25. 14:02   |   Szerző: Fan-ily6889

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai énekesnő 18 szerzeményt tartalmazó lemeze, a The Ultimate Collection ősz végén lát napvilágot.

hirdetés
November 6-án debütál Anastacia válogatásalbuma
Fotó: CNN

A Sony Music Entertainment gondozásában megjelenő album dallistáját ugyan még nem tette közzé Anastacia, ám a tegnapi napon felfedte a korong első öt slágerét, melyek között megtalálható a Paid My Dues, a One Day In Your Life, a Pieces Of A Dream, a Ben Moodyval szerzett Everything Burns, illetve az I’m Outta Love. A lemez további dalaira pedig az énekesnő Instagram-oldalán derül fény a hét folyamán.

Mint az korábban kiderült, néhány új szerzemény is felkerül a korongra, melyek kizárólag Anastacia tollából erednek, tehát ez nemcsak egy legnagyobb slágereket tartalmazó alkotás lesz. Majd hozzátette az „ultimate” (végső) szó kapcsán, hogy ez az utolsó gyűjteménye zenei karrierje során, ám nem az utolsó munkája. Elmondása szerint néhány dal szeptember közepén valószínűleg már hallható lesz.

Az énekesnő egyébként a Resurrection turné végéhez közeledik, melynek során számos fesztiválon is tiszteletét tette, köztük Európa legnagyobb szabadtéri rendezvényén, a bécsi Dunasziget Fesztiválon, ahol 100 ezer ember előtt lépett színpadra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek