Starity

Rákban elhunyt kisfiú családjának ajánlotta dalát Taylor Swift

2015. augusztus 26. 11:11   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Első alkalommal adta elő turnéján a 2012-es Ronan című dalt az énekesnő, méghozzá azért, mert a közönség soraiban ott ült az az édesanya is, akinek blogposztjai ihlették a szám megírásában.

hirdetés

Taylor Swift 1989 nevet viselő világ körüli turnéjának minden állomásán tartogat valami meglepetést a közönség számára, hiszen olyan hírességek és bandák léptek vele eddig a színpadra, mint például Gigi Hadid, a Little Mix, Ryan Tedder, Kendall Jenner, Ciara, Kobe Bryant, Dan Reynolds, Matt LeBlanc, Nick Jonas, Mariska Hargitay, Chris Rock, Karlie Kloss, Sean O'Pry, a Fifth Harmony, Martha Hunt, Mary J. Blige, Cara Delevingne, Serena Williams, Heidi Klum, Candice Swanepoel, Hailee Steinfeld, Lorde, Ellen DeGeneres vagy éppen Julia Roberts.

Amikor azonban az arizonai Glendale-ben lépett fel néhány nappal ezelőtt, egy, még az előbb felsorolt sztároknál is jóval különlegesebb vendég tette tiszteletét a koncerten. Az a Maya Thompson foglalt ugyanis helyet a közönség soraiban, aki néhány évvel ezelőtt elvesztette fiát, Ronant a rák miatt. Családjuk tragikus történetét az anyuka a blogján osztotta meg a nagyvilággal, ami sok más ember mellett a 25 éves énekesnőre is nagy hatással volt, ugyanis ezen posztok ihlették Ronan című dalát.

Így amikor Taylor megtudta, hogy Maya, férje és kislányuk, Pearl is ellátogatott a koncertre, úgy döntött, hogy tiszteletükre helyet szorít sűrű programjában az érzelmes és szívbe markoló szerzeménynek, amit 2012-ben adott elő először és utoljára a Stand Up To Cancer teletonján.

A koncert végén Taylor a backstage-be is meghívta a családot, Maya pedig természetesen jó néhány képet is feltöltött az Instagramra az emlékezetes és szívet melengető eseményről.

Még mindig nem tudom elhinni a mai estét. Még mindig nem tudom felfogni, hogy ezt tetted. Ez életem legkülönlegesebb pillanatai közé fog tartozni örökké. Köszönöm @taylorswift, hogy ilyen csodálatos szívvel áldottak meg és azt is, hogy sosem feledkezel meg az én Rómról. Imádlak – fűzte hozzá az előadásról készített videójához.

 

Waiting for @taylorswift. #ronan #fucancer #allhailqueentaylor #worldtour #thankyoutaylor #swiftieforlife

A photo posted by Maya Thompson (@mamamaya) on

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek