Starity

Dögös! Így fest Katalin hercegné húga bikiniben!

2015. augusztus 26. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Katalin hercegné húgát, a 31 éves Pippa Middleton St. Barts-i nyaralása alatt kapták lencsevégre a szemfüles lesifotósok.

hirdetés

Pippa Middleton jelenleg St. Bartson élvezi a jó időt testvére, James, édesanyja, Carol és egy közös barátjuk, James Matthews társaságában, ahol úszással és szörfözéssel ütik el az időt a fiatalok. A szemfüles paparazzók figyelmét azonban nem kerülte el a 31 éves Pippa szépen kidolgozott teste, akiről négy évvel ezelőtt azt pletykálták, hogy neki van a legdögösebb feneke, melyet a nyaralók ezúttal szemügyre is vehettek, miközben önfeledten strandolt a hercegné húga.

Az E! Online értesülései szerint Pippa teniszezéssel, pilatesszel és futással tartja formában magát, ez utóbbi tevékenységnek pedig egy hónappal ezelőtti afrikai nyaralása alatt bőségesen hódolt is, ugyanis részt vett egy 26,2 mérföldes maratoni futáson, néhány héttel azelőtt pedig 54 kilométert tekert Londontól Brightonig egy kerékpáros verseny keretein belül.

http://allroyalwatchers.tumblr.com/post/127450590148/pippa-middleton-with-her-brother-james-during

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek