Starity

Újabb leszbikusdráma érkezik a mozikba

2015. augusztus 26. 17:05   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Novemberben kezdik vetíteni az USA-ban Rooney Mara és Cate Blanchett korhatáros romantikus drámáját, melyhez nemrég megérkezett az első trailer is.

hirdetés
Újabb leszbikusdráma érkezik a mozikba

Május 17-én mutatták be a Cannes-i Filmfesztiválon Patricia Highsmith The Price of Salt című regényének filmadaptációját, a Carolt, hamarosan pedig világszerte is vetíteni kezdik a mozik. A történet az 1950-es évek New Yorkjában játszódik és egy fiatal áruházi adminisztrátorról, Therese Belivetről (Rooney Mara) szól, aki egy jobb életről álmodik és időközben beleszeret egy nála jóval idősebb, férjezett nőbe, Carol Airdba (Cate Blanchett). 

A rendezői feladatokat Todd Haynes látta el, míg a forgatókönyvet Phyllis Nagy írta meg. Az USA-ban november 20-án kerül sor a premierre, az Egyesült Királyságban pedig egy héttel később, 27-én. Ezt követően debütál Hollandiában, Svédországban, Olaszországban, Svájcban, Franciaországban és Németországban is, de a magyar bemutatóról egyelőre nincs információ.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek