Starity

Sztárbarátai leplezték le Demi Lovato albumának dallistáját

2015. augusztus 27. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 23 éves énekesnő ötödik lemeze októberben érkezik, amelynek dallistáját tegnap fedték fel, többek között Kim Kardashian, Adam Lambert, Jennifer Lopez és Pete Wentz segítségével.

hirdetés

 

A photo posted by Demi Lovato (@ddlovato) on

Demi Lovato legutóbbi, DEMI címre keresztelt stúdióalbuma 2013 májusában jelent meg, így rajongói már tűkön ülve várják ötödik korongjának érkezését, amelynek munkálatait másfél évvel ezelőtt kezdte meg, és már az utolsó simításokat végzik rajta. Ennek eredményeként pedig a tegnapi nap folyamán nem mindennapi módon rántották le a leplet az album dallistájáról, valamint borítójáról is.

A dalcímeket szép sorjában Lovato közeli sztárbarátai tweetelték ki a hozzájuk tartozó számmal együtt. A listát maga az énekesnő kezdte, aki által megtudtuk, hogy az új korong első dala a napokban kiszivárgott Confident lesz, majd a sort barátja, Wilmer Valderrama folytatta a júliusban megjelent Cool For The Summerrel. Őket követte Perez Hilton, Kim Kardashian, Bea Miller, Christina Perri, Adam Lambert, Nick Jonas, Jennifer Lopez, Hailee Steinfeld, Ryan Seacrest, Iggy Azalea, majd legvégül Pete Wentz.

A gyönyörű énekesnő zárásként a korong borítóját is publikálta, így kiderült, hogy a Confident címet viseli és októberben fog a boltok polcaira kerülni a Hollywood Records, az Island Records, és Nick Jonasszal közös kiadója, a Safehouse gondozásában.

Hab a tortán az egykori X Factor-mentor számára, hogy a vasárnap megrendezésre kerülő MTV VMA egyik fellépője lesz, így karrierje során most először fog a VMA nagyszínpadán állni, ami miatt már nagyon izgatott, és gőzerővel készül a produkcióra.

A dallista:

  1. Confident (Közzétette: Demi Lovato)
  2. Cool For The Summer (Közzétette: Wilmer Valderrama)
  3. Old Ways (Közzétette: Perez Hilton)
  4. For You (Közzétette: Hailee Steinfeld)
  5. Stone Cold (Közzétette: Bea Miller)
  6. Kingdom Come (featuring Iggy Azalea) (Közzétette: Iggy)
  7. Waitin For You (featuring Sirah) (Közzétette: Ryan Seacrest)
  8. Wildfire (Közzétette: Christina Perri)
  9. Lionheart (Közzétette: Jennifer Lopez)
  10. Yes (Közzétette: Nick Jonas)
  11. Father (Közzétette: Adam Lambert)
  12. Stars (Közzétette: Pete Wentz/Fall Out Boy)
  13. Mr. Hughes (Közzétette: Kim Kardashian)

UPDATE:

Demi időközben elárulta a Twitteren, hogy október 16-án fog a boltok polcaira kerülni az album.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek