Starity

Lola: „Nem tudom elképzelni magam lábtárogatós képeken!”

2015. augusztus 27. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A gyönyörű énekesnő félmeztelen fotósorozatával kapcsolatban adott interjút, melyben elárulta, hogy ízléstelen képeket soha nem vállalna, de művészi aktfotók kedvéért ő is meztelenre vetkőzne.

hirdetés
Lola: „Nem tudom elképzelni magam lábtárogatós képeken!”
Fotó: Csányi István

Hazánk egyik legnépszerűbb énekesnője, Lola nemrégiben megszabadult ruháitól egy fotózás kedvéért. Az ízléses és művészi képek miatt azonban kapott hideget-meleget, és sokan gondolták úgy, hogy mutathatott volna magából többet is. E témával kapcsolatban kereste fel az énekesnőt a Glamour magazin bloggere, Lakatos Levente, aki nemcsak a meztelenkedésről, hanem magánéletéről is faggatta a 27 éves szőke szépséget.

„Ha teljesen őszinte akarok lenni, egy ideje kacérkodtam azzal, hogy hasonló képek készüljenek rólam, persze arra mindenképpen figyeltem, hogy a végeredmény a jó ízlés határán belül maradjon. Azt hiszem, annak ellenére sincs semmi szégyenkezni valóm, hogy a fotózás hirtelen ötletből fakadt és akad kép, amin egyáltalán nem viselek fehérneműt” – mesélte a fotózásról, majd hozzátette, hogy soha nem követné Miley Cyrus példáját, akiről mostanában meglehetősen ízléstelen képek születnek. „Nem tudom elképzelni magam közönséges, lábtárogatós, behajolós, mindent megmutatós képeken. De azt hiszem, erről a kérdésről a legtöbb nőtársam hasonlóképpen gondolkozik.”

Lola azt is elárulta az interjú során, hogy kíváncsiságból bele-belelapozott már néhány férfimagazinba, és talált bennük olyan aktképekből álló anyagot, amelyben el tudná képzelni magát, amennyiben a jó ízlés keretein belül maradna, és ahol a meztelenség a művészettel párosulna.

Fotó: Csányi István
Fotó: Csányi István
Fotó: Csányi István

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek