Starity

Katherine Heigl-t az édesanyja támogatja

2010. szeptember 19. 22:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Katherine Heigl, a szép és sikeres színésznő boldogan él férjével és húsz hónapos kislányával, viszont – elmondása szerint – még mindig az édesanyjától függ néha.

hirdetés
Katherine Heigl-t az édesanyja támogatja

Katherine Heigl, akit legközelebb az Ilyen az élet (Life As We Know) című vígjátékban láthatunk, elárula, hogy 22 éves koráig az édesanyjával lakott, és sokszor volt otthon, mert nem nagyon akadtak barátai.

„Még most is ő az egyetlen, akinek igazán vágyom az elismerésére” – vallotta be Heigl, aki azt is hozzátette, hogy az ilyesmi egyáltalán nem megy könnyen: ő ugyanis jóval gátlásosabb, mint az anyja, aki egyben az ügynöke is.

„Ő bíztat, hogy vállaljak szexjeleneteket, és nyugodtan káromkodjak is. Nehezen engedelmeskedem ennek, de ami az Ilyen az életben köztem és Josh Duhamel között zajlik, azzal azt hiszem, már elégedett lehet. Még szerencse, hogy ezeknek a jeleneteknek a felvételére nem jött be a stúdióba – nem mintha ő zavarba jönne: engem meg Josht nem akart zavarba hozni.” – mondta a színésznő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek