Starity

Annabelle Wallisszal vigasztalódik Chris Martin

2015. augusztus 27. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem sokkal azután, hogy véget ért kapcsolata Jennifer Lawrence-szel, az énekes egy másik színésznő mellett talált rá a boldogságra.

hirdetés
Annabelle Wallisszal vigasztalódik Chris Martin

Chris Martin válása után Jennifer Lawrence-ben talált rá az igazira, és bár kapcsolatuk nem volt zökkenőmentes, boldognak tűntek együtt. Egy közös barátjuk az Us Weeklynek árulta el, hogy a munka miatt futott zátonyra a kapcsolatuk, ugyanis nagyon keveset tudtak találkozni.

Jen éjjel-nappal dolgozott, szinte sosem látták egymást Chrisszel. Jen nemrégiben arról mesélt nekem, hogy felüdítő számra a barátaival való utazgatás, újra felvette a kapcsolatot a barátnőivel, és élvezi, hogy szabad és független. A nem túl sok szabadidejét pedig a legjobb barátnőivel tölti.

Míg Jennifer a munkájára fókuszál, és élvezi a szingliséget, addig Chris új barátnő után nézett, akit Annabelle Wallis személyében talált meg. Chris nagyon gyorsan továbblépett, és Annabelle-t kezdte ostromolni. Még Annabelle vancouveri forgatására is elutazott, nagyon kedveli őt – vallotta az énekes egy barátja.

A Coldplay frontemberének egy másik ismerőse azonban arról számolt be a napokban, hogy még mindig J-Law után epekedik, bármennyire is nehéz volt megoldaniuk, hogy együtt legyenek. Chris nagyon nem szerette volna, ha véget ér a kapcsolatuk, de neki muszáj mindig rugalmasnak lennie, hogy olyan gyakran láthassa a családját, amilyen gyakran csak lehetséges, még munka közben is. Megőrül Jenért, de tartania kell az ütemtervét, és azt kell tennie, amit, és amikor akar.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek