Starity

Együtt lépett fel Taylor Swift és Lisa Kudrow

2015. augusztus 27. 20:08   |   Szerző: Fannycska999

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő és a Jóbarátok Phoebe-je tegnap Los Angelesben adta elő a Büdös macska című dalt.

hirdetés

Taylor Swift jelenleg is futó, 1989 nevezetű turnéja során számos hírességgel lépett fel közösen, legutóbb például Selena Gomezzel és Justin Timberlake-kel is, ám arra a vendégre egy rajongója sem számított, aki a tegnapi Los Angeles-i koncerten csatlakozott az énekesnőhöz.

Taylor ugyanis Lisa Kudrow-t szólította a színpadra, akit a legtöbben a Jóbarátok című sorozatból ismerhetnek, ahol az egyik főszereplőt, Phoebe-t alakította. Így hát nem is meglepő, hogy a közös fellépésre is leghíresebb szerepe kapcsán került sor, ugyanis a közösen előadott dal nem más, mint Phoebe Buffay leghíresebb szerzeménye, a Büdös macska volt.

A következő énekesnő eddig csak kávéházakban lépett fel, sosem szerepelt még ekkora közönség előtt. Szóval kérlek, fogadjátok szeretettel! – mondta rajongóinak Taylor, majd a színpadra szólította a színésznőt, persze mint Phoebe Buffay.

A rajongók természetesen nagy lelkesedéssel fogadták Lisát, és a legtöbben maguk is énekelni kezdték az ikonikus dalt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek